Neighbourhood Watch: Disse passer på mens du sover

8. mai 2012 kl. 00:00

FIRE GODE NABOER (20TH CENTURY FOX)

Humorinnholdet i moromann & skuespiller Ben Stillers forrige «komedie» Tower Heist var så skremmende fraværende at må man trekke fram en norsk sitcom-parallel fra YouTube-dypet, så er det supert at brukeren ThemeLover lastet opp denne snutten 17. november 2006:

46-åringen har dog vært funny før, og forhåpentligvis får vi se ham være funny igjen – muligens allerede til sommeren; Da dropper nemlig Superbad-go’gutt Seth Rogen- og Evan Goldbergs sci-fi-komedie The Watch, hvor fire naboer/tjommier (Stiller, Vince Vaughn, Richard Ayoade (← norsk mor), Jonah Hill) slår seg sammen for danne en neighbourhood watch group, tilsynelatende for å gjøre nabolaget tryggere – men egentlig kun for å ha et påskudd til å henge ut sammen og drikke pils.

Og sånn går no’ dagan…. Helt til noen aliens brått dukker opp. Blir det faktisk lolz eller moro a la KOLS? Ta en titt på den ferske traileren her:

Regissør Akiva Schaffer har holdt på med sci-fi-moroa en stund, og A-listere som Will Ferrell og Chris Tucker har tidligere vært på banen, for så å droppe ut (men det tyder på at det kan være noe gøy på gang, sant?). Filmen har premiere i USA 27. juli – noen norsk premieredato er foreløpig ikke satt.
 
Se også: Seth Rogen + 24 andre kjente skuespillere – før de ble kjente (video)