Hopp til hovedinnhold
NEGAR HOLDER SEG BUSY (ERIK FIVE GUNNDERUD/ERIKFIVE.COM/730)

Negar Khan: – Jeg er vant til at folk snakker dritt om meg

Negar Khan har allerede fått tykk hud.

Hvis du kan hindi, kan det være Negar Khans debutsingel «Dhoom Machale» høres ekstra kjapp ut. Den originale versjonen er hentet fra den indiske 2004-actionfilmen Dhoom, med motorsykler i fokus.

– Sangen handler om følelsen man får når man kjører fort, enten det er motorsykkel eller bil, og den har blitt både spennende og hot, sier 24-åringen til 730.no.

Paradise Hotel-deltakeren er klar med oppfølgeren, «Can You Handle Me?», som er hennes egen låt. Selv om hun synger om begjær og erotikk – «as I shake my hips / as I lick my lips / as I hit the floor / I see you beg for more» – mener hun at singelen kan tolkes på flere måter.

– Om jeg er en vanskelig dame å håndtere? Haha, nei, men sangen handler ikke bare om sex. Det kan også være jeg som står foran et publikum og spør om de er klare for et show, klare for action, sier hun.

– Man får tolke den som man vil.

I den virkelige verdenrn er ikke den single, norsk-iranske Oslo-piken deppa over å ikke ha endt opp med en Paradise-drømmeprins. Kjæreste har hun ikke tid til.

Samtidig som Negar Khan spiller inn låter til sitt debutalbum, får hun angivelig stadig tilsendt manus fra indiske filmselskaper.

Selv om Vita Smeralda, hennes seneste prosjekt og personlige favoritt, er italiensk.

Språket ble det femte hun lærte seg, etter norsk, persisk, tyrkisk og hindi, noe akademikeren kombinerte med flere års studier i Australia.

Her fikk hun bachelor i markedsføring og master i både business og media.

– Jeg har blitt ganske god til å lese manus. Men jeg ser også på businessdelene ved prosjektene, som budsjett, produsentene, regissøren, etc. Mange forsøker å tjene penger på meg, så jeg må passe på at jobbene er bra for min karriere.

(ERIK FIVE GUNNDERUD/ERIKFIVE.COM/730)

Negar ser på seg selv som modell, ikke glamourmodell. Selv om det finnes mange NSWF-ete snapshots av henne på nettet.

– Jeg tar modelloppdrag for alt fra vanlige moteklær, bikini, undertøy og reklame, men ikke nakenbilder. De som er på nett er paparazzibilder fra Italia da jeg badet og fra et moteshow i Oslo da jeg hadde et uhell på catwalken, haha.

Men ville hun stilt opp uten klær?

– Hm, helt naken? Det vet jeg ikke, det kommer veldig an på. I India er det streng sensur, man viser ikke så mye mer enn kyssing. Hvis jeg skal kle av meg alt i en film må det være et ganske stor prosjekt og bra folk involvert.

Selv om Negar er musikkaktuell, er drømmen hennes å lage sin egen, norske film, og hun har allerede skrevet manuset.

– Jeg vil ikke røpe så mye om filmen, men det blir et romantisk drama som antakelig skal foregå i Oslo. Favorittregissørene mine er Francis Ford Coppola, Brian De Palma, Ridley Scott og Martin Scorsese og jeg håper å kunne lage noe de ville like å se.

Det betyr ikke at hun bryr seg om hva folk måtte mene, og hun har lært seg å ignorere Negar Khan-sutringen som bobler på nettet.

– Indias underholdningsindustri når ut til veldig mange millioner mennesker, og en god del av dem har alltid noe de vil si, så jeg er vant til at folk snakker dritt om meg. Det er aldri noe hyggelig, men slik har det vært lenge og det gjelder for alle. Noen elsker, andre hater, og man må tåle begge deler.

Negar Khans «Dhoom» kan lastes ned og høres hos iTunes, mens hennes kommende singel «Can You Handle Me?» kan høres hos MySpace.

Fun fact: Hun ble kjent over natten i India etter å ha spilt engel i musikkvideoen til «Chadti Jawani», en remix til den indiske versjonen av «The Ketchup Song»:

Negar i en avskjedsscene i italienske Vita Smeralda:

Bootleg-opptak fra en dramatisk Negar-scene i indiske Hello? Kaun Hai!:

Musikkvideo med Negar til hitsingelen «Chal Hat» fra hennes komedie Shaadi Ka Laddoo:

Traileren til Dhoom:

Mer fra 730.no

Nyeste saker fra 730.no

Les mer