Hopp til hovedinnhold
35-ÅRINGEN OG 25-ÅRINGEN HADDE OPPSVING SIDE OM SIDE I 2016 (UNIVERSAL)

Nedtur for Ariana Grande og Nicki Minaj :(

35-ÅRINGEN OG 25-ÅRINGEN HADDE OPPSVING SIDE OM SIDE I 2016 (UNIVERSAL)
 
Etter at Ariana Grande gjestet The Pinkprint i 2014, teamet hun og Nicki Minaj opp på «Side to Side» to år senere. Singelen suste opp til 4. plass på Billboard Hot 100 og topp 10 på VG-lista, hvor den lå i topp 20 i 20 uker.
 
Men i 2018 treffer ikke radarparet spikeren på hodet sammen.
 
Nicki har skrytt mye av responsen på sin nyeste, brede radiosingel «Bed» med Ariana. Men det går egentlig ikke veien. Låten med superpopstjernene kom ikke inn i topp 40 i USA, og suser ned til 67. plass. Mager trøst fra kongeriket Norge: Den er #34 på VG-lista.
 
Musikkvideoen, som hun allerede har teaset, skulle vært sluppet i forrige uke. Nå skal den komme i ettermiddag.  


Med Nicki som foxy havfrue 🙂

Mer krise enn «Bed»: «The Light Is Coming» med Ariana feat. Nicki Minaj går inn på en overraskende svak 95. plass.  Låten er produsert av Pharrell Williams, og høres ut som om den kunne vært fra hans ferske N.E.R.D.-comebackskive.
 
Nickis album QUEEN ble utsatt da «Barbie Tingz» og «Chun-Li» neppe fikk responsen hun forventet. Førstnevnte debuterte på 25. plass på Billboard Hot 100, for så å falle til 78. plass uken etter, til tross for to fancy videoer. Låten er angivelig fjernet fra albumet. 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 
«Chun-Li» er i skrivende stund #62, mens hennes nye singel «Rich Sex» med Lil Wayne allerede er ute av hitlisten etter én uke på #88.  
 
Heldigvis for Ari gjør hun det bra alene. 
 
Den forrige singelen fortsatt en smash; «No Tears Left to Cry» (produsert av svenskene Max Martin og ILYA pluss indisk-amerikanske Savan Kotecha) er i topp 10 hos Billboard og nummer 1 VG-lista.  
SNAP-QUEENS (SKJERMBILDE)
 

Etter to uker har musikkvideoen
 til Arianas Nicki-duett «The Light Is Coming» 18 millioner hos YT. 
 
Video-streams teller mot Billboard Hot 100, så den kommende snutten til Nickis Ariana-duett «Bed» kan løfte låten.
 

Men hvis låten ikke slår gjennom… Betyr dette at Nicki vil/må utsette QUEEN for andre gang? Det vil være klønete for lanseringen, ettersom verdensturnéen hennes med Future (<3?) starter i september. 


Nicki skal ha med seg de britiske kvinnelige rapperne Lady Leshurr og Ms. Banks som support i enkelte byer i Europa. (Queens-jenta har tidligere tatt med blant andre Dej Loaf.)
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer