Hopp til hovedinnhold
Emily Ratajkowski pete davidson kissing Orazio Rispo 2
Pete Davidson og Emily Ratajkowski (Dimitrios Kambouris/Getty, Instagram/emrata)

Pete Davidson trender på Twitter på grunn av Emily Ratajkowski

Pete Davidson og Emily Ratajkowski preger Elon Musk-plattformen. Til tross for ingen ordentlige kilder om påstått romanse.

OPPDATERT 2: Paret velger å holde lav profil Basket-datenight i Madison Square Garden ❣️ I snutten nedenfor sitter Pemily courtside på NBA-kampen mellom New York Knicks og Memphis Grizzlies søndag ettermiddag. Med Ben Stiller på den ene siden og Jordin Sparks på den andre 🙂


OPPDATERT: Nå har de to første bildene av Pemily © dukket opp. Her gir de hverandre en klem. I West Village på Manhattan på vei inn i leiligheten til Pete. Iført ganske matchende antrekk 🥹

Se reaksjoner nedenfor. Blant annet fra Kim Kardashian?

Rett etter at de to bildene begynte å rotere, poster Kimberly 2.0 syv bilder av seg selv i bikini – og en video – og blomsterbilder.

Kanskje helt tilfeldig 😊

Kim Kardashian bikini Emily Ratajkowski Pete Davidson Skims video

(Instagram/kimkardashian)

Rett etterpå viste Kim at noen har sendt henne klodens største bukett med roser 🥹❤️

Kim Kardashian Emily Ratajkowski pete davidson

(Instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian roses Emily Ratajkowski pete davidson

(Instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian roses pemily Emily Ratajkowski pete davidson


Snart er Emily Ratajkowski (født i 91) skilt fra sin babydaddy; filmprodusenten Sebastian Bear-McClard (som Pete er eller var venn med). Folk er ivrige til å shippe henne med kjendismenn. (Kort tid etter bruddet røpet småbarnsmoren at hun er bifil.)

I høst ble Brad Pitt den utvalgte koblingen. Selv om Emrata var på moteuken i Milano med DJ-veteranen og tech-entrepenøren Orazio Rispo i september. For så å bli fotografert kyssende med ham i New York i oktober. Men sosiale medier gir seg ikke, og nå hevder de at Emily Ratajkowski og Orazio er over.

Til fordel for Pete Davidson 😊 Noe som vil være en grov rebound for artigper.

pemily pete davidson Emily Ratajkowski west village sebastian kim kardashian skims

I skrivende stund er eksen til Kim Kardashian trending på grunn av modellen, skuespilleren, forfatteren og Inamorata-gründeren.

Se Twitter-reaksjoner nedenfor.

 

Det er også en del som skampåfører ham grunnet ryktene om at han er over snitt velhengt.

 

Ordet på gatene, som også Kanye West bittert refererer til, er at penisen til Pete er 10 tommer. Det er nesten korrekt. Petes tidligere Saturday Night Live-kollega Jay Pharoah, som var på SNL fra 2010 til 2016, forteller til The Jess Cagle Show på SiriusXM at Pete fortalte dem at bamsen hans er 9 tommer. Som vil si 23 cm.

Emily og Pete har jobbet sammen før, og Los Angeles-kvinnen forstår at han har draget.  (Uten å nevne fleskesverdet.)

– [Pete Davidson] har høyden. Åpenbart synes kvinner at han er veldig attraktiv. Han virker supersjarmerende, og han er sårbar. Han er herlig. Neglelakken hans er helt rå. Han ser bra ut! Han er flott! Og han har et godt forhold til moren sin, forteller Emily: Se video


Pete Davidson har forsvunnet litt fra rampelyset etter bruddet fra Saturday Night Live – og så Kimberly.

Men 28-åringen satser fullt på filmkarrieren. Etter A24-skrekksatiren Bodies Bodies Bodies er han nå aktuell i Meet Cute; en god gammeldags romkom med Kaley Cuoco. Vel, den er dog ikke så god 🫠 Filmen har noen morsomme øyeblikk, men historien er tynn og skuespillet føles ofte keitete. 

Det viser seg at Kaleys karakter Sheila har funnet en tidsmaskin som lar henne ha samme date om og om igjen, slik at hun kan gjøre den perfekt. (Handlingen låner mye fra blant annet den godt mottatte romantiske komedien Palm Springs fra 2020 med Andy Samberg og Cristin Milioti, som våkner opp til den samme datoen hver dag. Groundhog Day-style.) Meet Cute må nøye seg med 5,4 av 10 stjerner hos IMDb og 49 % hos MetaCritic.

Pete filmet nylig thrilleren The Home, hvor han spiller en vanskeligstilt karakter som begynner å jobbe på et gamlehjem. Hvor det er ugler i mosen… New York-gutten er deretter aktuell med Orlando Bloom i A24-filmen Wizards!, som er filmet i Australia. (Det ble slutt da Kim besøkte Pete på settet på Queensland 💔) I kommende Transformers 7 alias Transformers: Rise of the Beasts spiller han Autobot-en Mirage, som blir til en Porsche 964. I tillegg har Pete hovedrollen i den kommende TV-serien Bupkis, som er løst basert på hans liv


Insinuerer at Emily Ratajkowski at Sebastian Bear-McClard var utro? Ser slik ut 👀

Les mer