Hopp til hovedinnhold

Vennene ber for Naya Rivera

Naya Rivera er fortsatt savnet. Nå ber vennene for henne.

Det har gått fire døgn siden skuespilleren ble meldt savnet etter en båttur med sin sønn. Siste oppdatering i saken er at politiet i Ventura i California antar at skuespilleren har druknet.

I går ble det sluppet hjerteskjærende overvåkningsopptak som viser Naya og sønnen Josey Hollis Dorsey (4) som ankommer Lake Piru alene.

I etterkant har det vært fryktelig stille. Men mange håper fortsatt at 33-åringen er i live.

Heather Morris, som i Glee spilte Brittany S. Pierce – kjæresten til Naya Rivera-karakteren Santana Lopez – har ikke gitt opp håpet.

– Det er vanskelig å akspetere det som er uvisst, sier skuespillern til E!.

– Jeg klamrer meg til håpet om at redningsteamet vil finne Naya og bringe henne trygt hjem. Jeg vet at hun i slike øyeblikk ville minnet meg om at Gud har en plan for alt og selv om vi ikke vet hva planen er, må vi holde hodet hevet og være sterke.

Heather Morris og Naya Rivera på et arrangement i Santa Monica i California i juni 2020 (Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

Heather Morris og Naya Rivera på et arrangement i Santa Monica i California i juni 2020 (Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

Heather er en av mange stjerner som nå uttrykker sitt håp og sin frustrasjon.

Glee-kollegaen Harry Shum, som spiller Mike Chang, skriver at han ber.

Chord Overstreet, kjent som karakteren Sam Evans, uttrykker sine følelser rundt dramaet som nå utspiller seg.

«Elsk og klem de menneskene du kan, mens du kan. Jeg elsker deg. Send dine bønner».

Demi Lovato, som spiller Dani i sesong 5 av Glee, uttrykker også sitt håp.

«Jeg twitrer ikke ofte, men noen gang blir tweetene mine sanne, kom igjen, la oss manifestere på Twitter at Naya vil bli funnet trygg og hel. Kom igjen alle sammen! La oss samle vår energi der ute; de vil finne henne i live», skriver popstjernen.

Skuespiller Jackée Harry poster en snutt fra Nayas første TV-serie The Royal Family, hvor fem år gamle Naya spilte Hillary Winston.

«Vær så snill Gud, ikke la dette livet vare så kort.»

Leah Remini, som jobbet med Naya i filmen Mad Family, skriver en lengre hyllest på Instagram til sin tidligere kollega.

«Hjerteskjærende! Hadde æren av å jobbe med Naya, og selv om jobben ikke var den mest behagelige, gjorde hun den behagelig.»

«Hun fikk til å le på dager jeg ikke ville le, hun minnet meg på å være takknemlig for jobb og moroa vi hadde når vi bare var rundt hverandre. Ber for henne, hennes lille gutt, og familien.»

Noe av det siste Naya Rivera selv skrev på Twitter, er vakkert. Og trist.

«Uansett året, omstendingene eller konflikter, hver da du er i live er en velsignelse. Gjør det meste av dagen og hver dag du får. Morgendagen er ikke garantert.»

I mai feiret Naya Rivera at hennes nyeste serie har fått grønt lys til sesong 3

Les mer