Hopp til hovedinnhold
?

National Rap Show mister Norges sterkeste DJNational Rap Show er det eneste musikkprogrammet som NRK P3 fortsatt har på lufta siden starten i 1993.Tommy Tee har hatt gleden av å ha DJ Herkules som radiopartner i to tiår (!), men kveldens sending blir den siste for den kroppslige Oslo-gutten.– National Rap Show har for meg et 20-årig eventyr som har gitt meg noen av de kuleste opplevelsene i livet mitt så langt, sier DJ Herkules til 730.


– Jeg har fått være med på å spre musikken som står meg nærmest blandet med god porsjon galskap. Takket være Tommy, NRS og P3 har jeg fått utvikle meg som en av de største – og sterkeste – hip-hop-DJ-ene i landet, noe som har åpnet dører og tatt meg til steder jeg aldri hadde drømt om.Herkules, som egentlig heter Håvard Ellingsen og jobber heltid for Røde Kors i tillegg til studier, forteller at han slutter i NRS med blandede følelser.


– Rapmusikk er større og viktigere enn noensinne, og jeg har klokketro på at Tommy med nye krefter vil ta showet til nye høyder. Takk for meg!


Med en tåre i øyekroken, men med godt mot, forteller Tommy Tee at Herkules har vært gull for National Rap Show, både når det kommer til musikken og underholdningen.


– DJ Herkules er ikke bare en av Norges desidert beste DJ-er, han er full av kunnskap, kreativitet og folkelig sjarm; en kombinasjon som har gjort ham veldig populær hos NRS, sier Tommy.


– Håvard blir dypt savnet, men vi er sikre på at han i ny og ne vil dukke opp og velsigne National Rap Show.


Hør National Rap Shows siste sending med DJ Herkules i kveld, som vanlig direkte fra Norsk rikskringkastings HQ på Marienlyst i Oslo fra kl. 21:00 til midnatt. 
P3 hører du live her


Se også: Lil Wayne og Nicki Minaj flipper Post Malones smash

Nyeste saker fra 730.no

Les mer