Hopp til hovedinnhold
Who got next?

National Cypher del 3: Breiale nykommere

Etter rundene med etablerte gutter (hvor dinosaurene Don Martin og Joddski viftet med fleskesverdet), disker Jae-R og hans 2K Film-regisserte National Cypher opp med yngre flinkisblod; Envy (Vinzy V og Nico Sereba), Phil T. Rich, Lars Rubix, LidoLido og Dreamon.

Sjekk ut forrige cypher her!

OPPDATERT: Jae-R, hvorfor laget du National Cypher?
– Av én enkel grunn; å løfte norsk hip-hop og dermed bygge en plattform både jeg og andre artister i sjangeren kan dra nytte av. Har bevisst forsøkt å samle de beste og mest etablerte for å gjøre noe som er nytt og spennende, men samtidig kunne nå ut bredt med et konsept mange nordmenn er ukjent med. Responsen har vært amazing!

Blir det mer?

National Cypher har tatt mye tid og planlegging, så disse tre delene blir alt for i år. Men vi ønsker å fortsette med det i årene som kommer! Da forhåpentligvis med noen av de store som ikke fikk vært med nå, samt en ny gjeng med talentfulle nykommere. Årets National Cypher inneholder kun en brøkdel av hva Norge har av talenter! Hva er dine planer utover? – Definitivt å fokusere på min egen karriere! Har jobbet mye med ulike produsenter i vinter, og vi holder nå på å velge ut debutsingel. Målet mitt er å gi ut materiale som løfter opp norsk hip-hop uten å begrense meg til et sjangersegment. Folk kan forvente å både se og høre mye mer fra Jae-R i nær fremtid!

En annen stødig nykommer: 17 år gamle Kaveh

Nyeste saker fra 730.no

Les mer