Hopp til hovedinnhold
MILA & NATALIE (FOX)

Natalie Portman vs. Mila Kunis: Bad-ass ballerinas

Etter The Wrestler med Mickey Rourke, satser vi på at den 41 år gamle Brooklyn-regissøren Darren Aronofsky også treffer blink med Black Swan. Den nye traileren er i alle fall vår tekopp.

Thrilleren finner sted i New York, hvor filmens fagre hovedrolleinnehavere Natalie Portman og Mila Kunis kniver om to roller i stykket Swan Lake; En ballerina skal spille den uskyldige White Swan, en skal være den sleipe og sexy Black Swan. Underveis oppdager Natalies karakter en mørk side ved seg selv… håhå.

Det lyder kanskje corny, men sjekk denne snutten:
Vi får blant annet et sekund av det som ser ut til å bli en sexscene mellom Natalie og Mila, noe regissøren forteller Reuters at han synes var spennende å ha med.

– Det var veldig interessant fordi denne filmen er på mange måter utforskning av en artists ego og den narsissistiske tiltrekningen til en selv og avskyen man har for seg selv, sier Darren.

Så derfor får vi altså se Natalie Portman og Mila Kunis i bingen.

Den tafsete Swan Lake-instruktøren spilles av Vincent Cassel (superstjerne i hjemlandet Frankrike), mens Winona Ryder også er ballerina.

Darren Aronofsky har laget en slags musikkvideo for Black Swan, som blant annet benytter The Chemical Brothers’ «Don’t Think», det japanske bonussporet fra Further, albumet de slapp i sommer. Se videoen nedenfor.

 


 


Fashion fact: Rodarte har designet flere av antrekkene i filmen, deriblant alle kostymene i Svanesjøen-oppsetningen. Det kan du lese om her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer