Hopp til hovedinnhold

Når Morgan Freeman går gangsta så blir det gøy

TIME TO WARN A BROTHER (WARNER BROTHERS)

Du bør ikke teste en person som ville gjort alt for en venn, men du bør neimen ikke havne i tottene på en som ikke har noe å miste heller.

Stakkars Willie (Morgan Freeman, The Shawshank Redemption, Bruce Almighty, Seven), Joe (Michael Caine, The Dark Knight, Inception, Miss Undercover) og Albert (Alan Arkin, Argo, Little Miss Sunshine, Edward Scissorhands).

Trioen pusher 80 i Going in Style og er ved nippet til å la seg pensjonere, men så skjer det tragiske; firmaet har av visse årsaker ikke råd til å gi dem pensjon.

Den Scrubs-Zach Braff-regisserte filmen følger gutta krutt på nye eventyr i Going in Style, der de gjør alt for å få tak i disse tapte pengene så det skal bli mulig å leve. Og hvorfor ikke bare like gjerne rane en bank da?

god morgan freeman i'm god
DET ER IKKE BLASFEMI ENGANG


Filmen er en remake av 1979-versjonen med samme navn, og foruten nevnte gullrekke pluss FBI-agent Matt Dillon (There’s Something About Mary, Crash, Wild Things), har Going in Style med seg Joey King (Independence Day: Resurgence), Christopher Lloyd (Back to the Future 1, 2 & 3) og Ann-Margret (Grumpy old Men).
 


Actionkomedien starter 7. april i USA. Den norske datoen er ennå ikke annonsert.

Sjekk ut traileren til
Going in Style:


Se også:
Ben Affleck som mattegeni

Nyeste saker fra 730.no

Les mer