Hopp til hovedinnhold
IKKE SKIPPERGATA-NIVÅ (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/RAFY/SONY)

Når horehjelpen går til helvete

Alle menn cheater på damene sine, iallefall de aller, aller fleste, men likevel er det pussig nok sjelden kvinner benytter seg av dette tipset; Lei en snasen prostituert og få henne til å gni godsakene sine i ansiktet på typen din og se om han biter på.

Julianne Moores rollefigur i Chloe sender en søt hore spilt av Amanda Seyfried (Jennifer’s Body, HBO-serien Big Love) på sin ektemann, Liam Neeson, som først avviser henne, for så å naturligvis få så mye blod i bamsen at han vipper ut fleskesverdet.

I traileren får vi se at Chloe, som gladjenta heter, misforstod oppdraget; Hun skulle ikke la ham slippe til.
Dramatikk oppstår når den suspekte kona forsøker å sette ned foten, for så gjøre det hele mer komplisert ved å selv ende i bingen med Chloe.
What.The.Fuck?

I begynnelsen av snutten ser det ut som Julianne har grått i en uke, uten å sove et sekund, men etterhvert som hennes karakter blir sterkere, kommer hun garantert til å bli finere.

Apropos fin; Nina Dobrev fra The Vampire Diaries er også med.

Hvis du ser filmen og føler at du vet alt som kommer til å skje, så kan det være at du har sett franske Nathalie, som produsent og tøysekopp Ivan Reitman (Ghostbusters 1, 2, 3) og den Egypt-fødte armensk-kanadiske regissøren Atom Egoyan har basert Chloe på.

«Erotisk thriller» høres 90-tall ut, og selv om dette sannsynligvis er en svak terningkast 4, skal vi ta en titt når den starter i Norge i sommer.

Traileren til den franske 2004-originalen:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer