Hopp til hovedinnhold
Tyla utsetter turné norge 21 mars rockefeller
Tyla må utsette turneen som følge av skade (Instagram/tyla)

Tyla avlyser Palmesus – blir erstattet av Ballinciaga

Det sør-afrikanske superstjerneskuddet Tyla kommer til Norge 🌟

OPPDATERT 2. juli: Sorry Norge – igjen… Ballinciaga erstatter Tyla på Palmesus.

ballinciaga tyla palmesus norge 2024 norway

Ballinciaga erstatter Tyla

Den nye sørafrikanske popsuperstjernen er nødt til å kansellere de to neste ukene av turneen. Angivelig grunnet helsen. Dette betyr at Tyla ikke blir å se på scenen på Bystranda i Kristiansand sentrum denne sommeren. Det annonserer hun selv via Instagram.

«Det gjør meg trist å fortelle dere at jeg ikke lenger vil være i stand til å opptre i løpet av de neste 10 dagene, noe som påvirker følgende festivaler: Roskilde, Palmesus, Open’er, Saga og Montreux Jazz», skriver Tyla.

«Jeg holder for tiden på med fysioterapi og begynner sakte og sikkert å kunne gjøre konserter konsekvent. Stol på at jeg gjør alt jeg kan for å komme meg på så mange scener [som mulig] samtidig som jeg blir helt frisk. Takk for deres tålmodighet og forståelse. Gleder meg til å se dere alle igjen snart, hold dere trygge og friske mine Tygers.» 

Tyla norway 2024 palmesus

Palmesus oppdaterer også via sosiale medier. 

«Med tungt hjerte må vi medele at Tyla har blitt tvunget til å kansellere de neste to ukene av turneen sin inklusive blant annet Roskilde og Palmesus pga sykdom», skriver festivalen på Instagram Stories.

Videre deler de at The Chainsmokers – på ekstremt kort varsel – tar turen innom festivalen, og at Ballinciaga tar over Tylas spilletid.

Palmesus Tyla kommer ikke

(Instagram/palmesus)

Konserten hennes i Oslo 21. mars 2024 ble flyttet til Sentrum Scene 21. februar 2025. Fingre krysset…

I helgen spilte Tyla på BET Awards i Los Angeles – og vant prisene for beste internasjonale artist og beste nye artist.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 730.no (@730no)


OPPDATERT 7. mars: Sorry norske Tygers… Det blir dessverre ingen Tyla på Rockefeller i Norge 21. mars. Nå deler artisten kjip beskjed om at turneen hennes utsettes som følge av en skade som bare har blitt verre. 

«Det siste året har jeg lidd av en skade som tragisk nok bare har blitt verre. Jeg har sett leger og spesialister med et stort håp, men smerten har bare blitt mer pinefull og situasjonen har blitt mer alvorlig», skriver Tyla i uttalelsen hun deler med sine Tygers på Instagram.

«Jeg blir absolutt hjerteknust av å si dette, men slik det er nå vil jeg ikke kunne fortsette med turneen», forklarer artisten og skriver at å fortsette med konserter og festivaler fremover bare vil gjøre vondt verre.

Det passer henne trolig okay å utsette turnéen ettersom hun slipper debutalbumet Tyla om to uker 🙂

Ifølge uttalelsen til Tyla er planen at hun vil være tilbake på scenen i løpet av sommeren.

Les hele innlegget nedenfor.

(Instagram/tyla)

Opprinnelig skulle Tylas konsert i Norge skje på Parkteatret, men som følge av den store etterspørselen på billetter ble det flyttet til Rockefeller. Kanskje det blir snakk om en enda større venue når det sør-afrikanske stjerneskuddet kommer på sitt første norgesbesøk. Forhåpentligvis i løpet av sommeren 🤞

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Det er med stor glede at 730.no kan dele nyheten om at det største stjerneskuddet i 2023 alias Tyla kommer til Norge.

21. mars 2024 inntar artisten scenen på Parkteateret.

Tyla Laura Seethaltok slo først gjennom i 2019 med debutsingelen «Getting Late». Men det store gjennombruddet kom for alvor da hun i sommer slapp sin smashen «Water».

tyla water dance challenge 730no 730 Agency Norge
Tyla (Epic/Sony)

Dette gjorde at 21-åringen satte ny rekord på Spotify som den første artisten fra Sør-Afrika til å få over 10 millioner månedlige lyttere på plattformen 🇿🇦 Låten debuterte på 67. plass på Billboard Hot 100 i USA og på 28. plass på VG-lista i Norge 🇳🇴 Per dags dato har den over 200 millioner streams hos Spotify.

Men Tyla skal ikke forbli en one hit summer wonder.

Musikken hennes er påvirkes a artistens livlige personlighet, som hun fikk vist frem under sin talkshow-debut hos Bianca Ingrosso. Nå er hun klar for å oppnå internasjonal dominans med stil, sjel og ånd.

Artisten startet for øvrig desembermåned ved å overraske med en splitter ny EP, som i tillegg til superhiten også inkluderer hennes de nye låtene «Truth or Dare» og «Butterflies».

Låtene byr på en nyskapende tolkning av pop og R&B, glitrende med euforien fra sør-afrikansk amapiano.

Til neste år kan du altså få gleden av å høre disse live når Tyla skal fylle Parkteateret i Oslo.

Sjekk ut live-fremførelsen av «Water» på The Tonight Show with Jimmy Fallon nedenfor for en smakebit på det du har i vente.

Her er det bare for fanbasen, som allerede har fått navnet Tygers, å forte seg til mølla – vi har en følelse av at disse billettene går fort.

Det ordinære billettsalget starter fredag 8. desember klokken 10:00.

Se også: Sørafrikaneren er ikke det eneste globale stjerneskuddet som tar turen til Norge neste år 🇳🇴

Les mer