Hopp til hovedinnhold
WTF (ORO FILM/WARNER BROS.)

Når DNA-forskere fucker opp

– Dette er ulovlig, vi kan ende opp i fengsel!

– Menneskekloning er ulovlig. Denne blir ikke menneskelig. Ikke fullstendig.

Yesss! 30. juli skal vi på kino for å se Splice.

I den ikke så lystige science fiction-filmen, spiller Adrien Brody (Predators, The Pianist) og Sarah Polley (Dawn of the Dead, eXistenZ) to genforskere som har blitt berømte ved å blande DNA fra forskjellige dyr og skape nye arter.
Når de i smug blander inn menneskelig DNA, får de en skapning de kaller Dren («nerd» baklengs), som ser ut til å ha blitt en flott «kvinne».
Men jaggu tok de feil…
Fortsetter nedenfor traileren.

 

–  Splice dreier seg om vår genetiske fremtid, og måten vitenskapen tar igjen fiksjonen, sier regissøren Vincenzo Natali.

Ideen til den Guillermo Del Toro-produserte filmen, som opprinnelig skulle være en oppfølger til Natalis Cube fra 1997, kommer fra musen som fikk klonet et øre på ryggen.
Den franske modellen og DJ-en (og skuespilleren) Delphine Chanéac har rollen som Dren.

Uken etter Splice-norgespremieren, dukker Oscar-vinner Adrien Brody opp i Predators, produsert av Robert Rodriguez. Han forsøkte å lage Predator-oppfølgeren for 15 år siden, med Arnold Schwarzenegger og artige Jean-Claude Van Damme, altså uten å få grønt lys.

– Kanskje folk vil glemme alle de dårlige oppfølgerne og tro at denne og originalen er de eneste som eksisterer, sa Robert til MTV.

Se Predators’ rå trailer

Nyeste saker fra 730.no

Les mer