Hopp til hovedinnhold
Jason Sudeikis og Olivia Wilde på Gotham Independent Film Awards i desember 2019 (Jemal Countess/Getty/IFP)
Jason Sudeikis og Olivia Wilde på Gotham Independent Film Awards i desember 2019 (Jemal Countess/Getty/IFP)

Nanny-drama deluxe for Olivia Wilde og Jason Sudeikis: Nå deler hun oppskriften 🥗

Kaoset rundt Olivia Wilde og Jason Sudeikis fortsetter.

I dag «svarer» Olivia på lurvelevenet ved å dele oppskriften til sin berømte vinaigrette aka salatdressing. lol!

(Instagram/oliviawilde)

Hva har salatdressing med Olivia Wilde og Jason Sudeikis å gjøre?

Vi oppsummerer hele saken nedenfor!

De to berømte skuespillerne og regissørene har to barn sammen og var sammen i nesten en dekade. I 2020 ble det kjent at forlovelsen var brutt, og kort tid etter begynte Olivia å date Harry Styles.

Eller var det litt overlapping?

Fans har fra starten av spekulert i om sjarmerende Harry Styles (født i 94) er grunnen til at det ble slutt mellom Olivia Wilde (født i 84) og Jason Sudeikis (født i 75).

Superstjernen steppet inn som Jack i thrilleren Don’t Worry Darling etter at Shia LaBeouf mistet rollen. Og relasjonen mellom regissøren og skuespilleren utviklet seg etter hvert til å bli noe langt mer enn bare en profesjonelt forhold. To år etter er paret fortsatt kjærester.

Sladderet fikk nytt liv da det senere ble mer og mer tydelig at hovedrolleinnhaver Florence Pugh ikke var særlig interessert i å promotere sin egen film.

Ryktene sa at Florence var forbanna fordi Olivia stadig stakk av med Harry mellom opptak i stedet for å ta vare på hele castet sitt.

Don't Worry Darling premiere under filmfestivalen i Venezia Harry Styles Florence Pugh Chris Pine Nick Kroll Olivia Wilde
Bestegjengen på den røde løperen under 2022 Venice International Film Festival (Alessandra Benedetti – Corbis/Getty)

Nå forteller en tidligere barnepasser om sin tid med Olivia Wilde og Jason Sudeikis.

Hun avslører at bruddet mellom stjernene slett ikke var så fredelig som de først ga inntrykk av i media.

– Hestemøkk-idéen om at jeg forlot Jason for Harry er fullstendig ukorrekt. Vårt forhold var over lenge før jeg møtte Harry, har Olivia sagt til Vanity Fair tidligere.

Det er løgn, sier barnepiken som jobbet for eks-paret i tre år.

Hun står nå frem med det hun mener er sannheten i Daily Mail, som nok har gitt henne en raus kompensasjon for intervjuet.

Kvinnen deler også en rekke tekstmeldinger mellom henne og Jason og Olivia for å backe sin historie.

Avisen holder kildens identitet skjult.

Jason Sudeikis vant Emmy for Apple TV+-serien Ted Lasso i Los Angeles 19. september 2021 (Rich Fury/Getty)
Jason Sudeikis vant Emmy for Apple TV+-serien Ted Lasso i Los Angeles 19. september 2021 (Rich Fury/Getty)

Nedenfor er noen av tingene som kommer frem i intervjuet med dagmammaen.

1) Olivia Wilde og Jason Sudeikis skal ikke ha gjort det slutt tidlig i 2020 slik førstnevnte hevder, men 8. november samme år.

2) Høsten 2020 skal de ha snakket om å gifte seg. Noen uker senere dumpet Olivia forloveden sin. Dette skjedde noen få uker etter at innspillingen av Don’t Worry Darling startet.

3) Jason Sudeikis skal ha oppdaget detaljer om forholdet til Harry og Olivia via tekstmeldinger som dukket opp på hennes Apple Watch.

4) Han skal så ha bannlyst barnepasseren fra å spille Harry Styles-låter foran barna.

5) Jason skal ha fortalt barnevakten at Olivia la ann på Harry og kysset ham for første gang under en middag med skuespillerne i Palm Springs.

6) Ted Lasso-skaperen skal ha blitt rasende da han så Olivia tilberede en salat for Harry med sin «spesielle dressing» på familiens kjøkken. Han skal ha begynt å filme henne, fly forbanna, og forsøkte så å forhindre henne i å dra ved å legge seg under bilen.

Nedenfor kan du se noen av tekstmeldingene kvinnene deler med avisen.

Hun forteller at Jason var fullstendig knust etter bruddet, og at hun først hadde mye sympati for ham.

Men samtidig skal han ha begynt å drikke mye mer, og blant annet tatt ut raseriet sitt på henne. Da Jason fant ut at barnepasseren hadde tekstet Olivia sparket han henne umiddelbart.

Da hun desperat tekstet Olivia Wilde om hva som skjedde i huset ble hun bedt om å holde seg rolig.

Barnepiken hevder også at parets terapeut skal ha sammenlignet Olivias besettelse med Harry med rusavhengighet.

Harry Styles Olivia Wilde Italy 2021
Harry Styles og Olivia Wilde på ferie i Italia (Twitter/hsdaily)

Hun fant ut at Olivia Wilde og Harry Styles var et par via bilder i avisene.

– Da Olivia forlot Jason, samtidig som hun filmet og gikk ut med Harry, la hun fortsatt igjen talemeldinger og tekstmeldinger hvor hun sa at hun elsket ham og at han var hennes alt, forteller barnevakten til Daily Mail.

– Han lot meg lese og høre dem. Jason var sånn, «hun var nettopp her naken i svømmebassenget og hun var naken i sengen vår», forteller hun videre.

– Da jeg så Olivia holder hender med Harry som et par kunne jeg ikke tro det. Bare en måned tidligere da vi var i LA sendte hun meldinger til Jason og sa at hun elsket ham.

– Så jeg var sånn, hvordan kan hun være i dette forholdet, og så holder hender med en annen en måned senere? Det var mange blandede signaler, sier hun videre.

Da Olivia Wilde flyttet ut, opprinnelig bare for å jobbe med Don’t Worry Darling, men så permanent, ble hun værende i huset med en knust Jason Sudeikis.

– Jeg har sympati for Jason fordi jeg bodde med ham og så ham hver dag og vi hadde mange gode stunder. Men de dårlige tidene var skikkelig fæle.

– Jeg føler med Jason fordi han virkelig ville få det til å fungere, han prøvde. Han forlot alt for å gå i terapi og prøvde hardere å bli bedre og det gikk ikke.

(Daily Mail)
(Daily Mail)

I en felles uttalelse avviser Olivia Wilde og Jason Sudeikis påstandene fra sin tidligere nanny.

De er skuffet over at hun stiller for den tabloide avisen, og sier at det hun forteller er ren løgn.

Samtidig bekrefter de at kvinnen har jobbet for dem.

«Som foreldre er det ekstremt opprørende å lære at en tidligere barnepasser for våre to små barn velger å komme med slike falske og lurvete anklager om oss offentlig. Hennes nå 18 måneder lange kampanje med å trakassere oss, så vel som elskede, nære venner og kollegaer, har nådd sitt uheldige høydepunkt. Vi vil fortsette å fokusere på å oppdra og beskytte våre barn med det oppriktige ønsket at hun nå vil velge å la familien vår være i fred», sier Olivia Wilde og Jason Sudeikis.

Olivia Wilde debuterte som spillefilm-regissør med komedien Booksmart i 2019 (SF/UAR)

Men det stanser ikke der.

I en oppfølger til det opprinnelige intervjuet kommer barnepasseren nå med flere nye påstander og stikk til sine tidligere arbeidsgivere.

Det er spesielt Olivia Wilde som får høre det fra den anonyme kvinnen.

Nå hevdes det blant annet at Don’t Worry Darling-regissøren ga bort sin golden retriever Gordon for å få mer tid til sin nye romanse.

(Husk at kilden er Daily Mail og ikke Dagsrevyen, red.anm.)

Barnevakten deler også flere tekstmeldinger hvor hun og Jason Sudeikis snakker sidelengs om Olivia Wilde.

Barnepasseren hevder også at Olivia Wilde har noen usjarmerende personlighetstrekk.

– Jason fortalte meg at hun var veldig bekymret for hva folk ville tenke. Hun er veldig opptatt av hva andre synes om henne, sier kvinnen.

Familiens nanny hevder også at Olivia skal ha fortalt Jason at hun ikke ville fortelle noen at hun datet ham, fordi hun var vant til å date folk hun kunne skryte av, folk som fikk henne til å se bra ut.

Olivia Wilde var gift med filmskaper Tao Ruspoli mellom 2003 og 2011. Hun har også blitt koblet til Ryan Gosling, Bradley Cooper og Justin Timberlake, men ingen av disse forholdene har vært bekreftet offentlig.

– Hun trodde ikke Jason fikk henne til å se bra ut, tror jeg. Selv nå med Harry tror jeg virkelig hun bruker hans berømmelse for å holde seg relevant, påstår kvinnen.

– Hun var ikke en så god skuespiller eller regissør. Jason kalte henne middelmådig. Det er liksom sånn, ok, nå er hun i rampelyset, og Jason sa alltid at hun ville ha rampelyset. Nå får hun det på grunn av Harrys berømmelse.

Som nevnt tidligere i artikkelen benekter Olivia Wilde og Jason Sudeikis alle påstandene til sin tidligere dagmamma.

Se også: Det nye forholdet til Billie Eilish gjør fans bedrøvet

Les mer