Hopp til hovedinnhold
#yolo

Naken Zoe Saldana – med jenter på listen

(NBC)

Forsidene av mai- og juninummerne av henholdsvis Allure og InStyle byr på Zoe Saldana, som på innsiden av bladene byr på mye av seg selv. I Allure stiller skuespilleren naken, mens hun i InStyle snakker om tilværelsen etter bruddet med Bradley Cooper, alias Oscar-nominert, skrullete danseløve i Silver Linings Playbook og verdens mest sexy mann ifølge People.

Zoe ble sammen med sin kollega Brad under/etter innspillingen av deres romantiske flopp The Words, men vil ikke gå i detaljer om den angivelig veldig ukoselige splitten. Hun er dog klar for et nytt forhold.

– Jeg er ikke en av de menneskene som tenker «åh, fordi jeg var sammen med noen lenge så trenger jeg å ta en pause». Hva om kjærligheten er rett rundt hjørnet?

Fortsetter nedenfor.


(TOM MUNRO/FAKSIMILE ALLURE)

Zoe, som mange håpet skulle bli Christopher Nolans Catwoman (Anne Hathaway klarte seg dog fint), og som nå er tilbake som Nyota Uhura i Star Trek Into Darkness, har ofte snakket om at hun vil ha mange barn. Men ettersom New Jersey-jenta straks fyller 35 år, er hun inneforstått med at hun ikke har rågod tid.

– Jeg føler (tidpresset)… Jeg vil ha (barn) på en riktig måte, jeg vil ikke ha (barn) nå. Så jeg er villig til å akseptere frykten og risikoen som jeg tar ved å nå punktet i livet hvor jeg kanskje ikke lenger er klar. Altså, jeg vil ikke være på bestemor-stadiet med en 3-åring… Men jeg har ikke engang levd halve livet mitt, så hvorfor må jeg ha alt nå?, sier Avatar-stjernen til InStyle.

Fortsetter nedenfor.


(FAKSIMILE INSTYLE)

I sin søken etter den passende partneren, utelukker ikke dominikansk-puertorikansk-amerikaneren yngre menn.

– En 23 år gammel gutt?, spør Zoe retorisk, mens hun ifølge bladet lager en «orgasmisk lyd».

– Kvinner er for snille til å si det, men vi tenker at det er helt okay. Vi er også veldig, veldig grisete…

Som om det ikke er yolo nok, så røper hun overfor Allure at damer også er på listen.

– Det kan være at jeg ender opp med en kvinne, mens jeg oppdrar barna mine. Så tvekjønnet er jeg, gliser Zoe.

Nylig avsluttet Zoe innspillingen av Nina, hvor hun spiller den verdensberømte jazzsangeren Nina Simone. Hun blir også kinoaktuell med Mila Kunis (okay!) via Blood Ties, den amerikanske versjonen av den franske thrilleren Les liens du sang, samt Robert Rodriguez’ Machete Kills med Jessica Alba, Lady Gaga og hennes colombianske homegirl Sofia Vergara.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer