Nakenbilder av Rihanna spredd på nettet

9. mai 2009 kl. 00:00
RIHANNA (DEF JAM/UNIVERSAL)

 

To døgn etter at nakenbilder av sangeren Cassie (22) dukket opp på nettet, er det spredd bilder som hevdes å være av en naken Rihanna (21).

Nakenbildene, som blant annet viser et bryst med piercing, viser ikke noe ansikt.

Men fotografiene er akkompagnert av et bilde som ser ut som Rihanna som fotograferer seg selv (med klær på) med sin Blackberry-telefon, mens det står «I love you, Robyn. Miss you» på speilet.

Robyn er Rihannas fornavn.

Flere nettsteder skriver at de antar at hennes gamlekjæreste Chris Brown (20) står bak lekkasjen, selv om et annet bilde ser ut til å være av Brown med en rosa jenteunderbukse på hodet.

I mars mente amerikanske ukeblader at Brown, som fortsatt er anklaget for å ha banket Rihanna, har flere videoopptak hvor han og eksen har sex, og at hun er nervøs for at noen av disse skal lekkes.

Ifølge bladet Stars anonyme kilde, skal Rihanna være redd for at rettsaken kan bli påvirket av bilder eller filmene, og er angivelig bekymret for at Brown eller hans representanter vil legge press på henne.

I kjølvannet av Chris Brown og Rihannas voldsepisode, ble et bilde av en skadet Rihanna publisert, angivelig lekket fra Los Angeles-politiet, noe Browns advokat ifølge TMZ mener svekker politets troverdighet i saken.

TMZ skriver også at Barbados-stjernens plateselskap har bedt minst ett nettsted fjerne de angivelige Rihanna-nakenbildene, uten at de bekrefter eller avkrefter at kroppen på de hodeløse fotografiene tilhører deres artist.

Cassie-«skandalen»: – Ikke lat som dere ikke har sett en pupp før!