Hopp til hovedinnhold
elli rhiannon muller osborne 730.no royalteen arvingen Netflix Filip Bargee Ramberg intervju interview
Elli Rhiannon Müller Osborne trives som isprinsesse (Instagram/ellirmuller)

Elli Rhiannon Müller Osborne til 730.no: – Gøy å spille bitch

Vi tar en prat med Elli og Bargee fra Royalteen: Arvingen.

OPPDATERT 19. april: Elli Rhiannon Müller Osborne returnerer i rollen som iskald prinsesse i Royalteen: Prinsesse Margrethe på Netflix. Men ut i fra første titt på oppfølgeren kan de se ut som isen har smeltet litt. Ta en titt selv nedenfor.

 

Den første Royalteen-filmen, som kom i august 2022, ble godt tatt i mot av seerne tok førsteplass globalt på Netflix etter premieren.

Oppfølgeren har premiere 11. mai.

Les 730.no sitt intervju med Elli og Filip Bargee nedenfor.

Tidligere denne uken møtte vi hovedrolleinnhaverne Ines Høysæter Asserson og Mathias Storhøi, begge født i 2001. Denne gangen er det Elli Rhiannon Müller Osborne (også 01) og Filip Bargee Ramberg (jepp, 01) som står for tur!

Elli er tidligere kjent fra titler som Psychobitch og Utøya, og Filip har i tillegg til å være kjent under artistnavnet Bargee, også vært å se i NRK-seriene 16 og Snøfall, for å nevne noe.

Nå er begge aktuelle med den norske Netflix-filmen Royalteen: Arvingen.

Elli spiller den nokså iskalde prinsessen Margrethe, mens Filip dukker opp som en mer jordnær kompis av kongefamiliens kronprins.

Les praten med de unge skuespillerne nedenfor!

Elli, karakteren din kan beskrives som litt bitchy eller heksete. Prinsesse Margrethe gir litt Blair Waldorf-vibes? Hvor har du hentet inspirasjon fra?

– Tusen takk først og fremst, det er et stort kompliment. Det blir jo fra mye jeg har sett da jeg var yngre, som for eksempel Gossip Girl.

Royalteen Arvingen Netflix
Elli Rhiannon Müller Osborne aka prinsesse Margrethe i Royalteen: Arvingen (Skjermbilde/Netflix)

Se også: Gossip Girl 2.0 skaper blandede følelser blant fansen

– Men merkelig nok ville jeg egentlig bare gjøre det på min egen måte. Være kynisk og kald, selv om jeg ikke er sånn selv.

Var det vanskelig å relatere til karakteren siden dere er så ulike?

– På en måte. Men, jeg følte at så fort jeg fikk på meg hennes klær og pratet med regissøren og medskuespillerne mine, så falt det veldig lett på plass. Det var veldig gøy å spille en helt annen karakter enn jeg har gjort tidligere.

Medskuespiller Filip kan forøvrig bekrefte fra sidelinjen at Elli er langt i fra så kynisk som karakteren prinsesse Margrethe er i filmen.

Den njudelige låta Filip Bargee spiller i filmen er ute nå (Skjermbilde/Netflix)

Filip Bargee har dog lettere for å kjenne seg igjen i sin egen karakter Arni.

– Han er litt vel mye noen ganger, og det er jo jeg til tider også. Men, jeg er ikke han som står først i rekka til å gjøre masse gærne ting.

Til tross for at karakteren hans ikke er en av hovedrollene i Royalteen: Arvingen, får Filip likevel tid til å vise frem sine musikalske talenter i filmen via «Om det ikke går».

– Den låta som jeg synger og som spilles i rulleteksten av filmen er ute nå, så det er veldig gøy. Også kommer det nok noe mer framover, det gjør det.

Selv om det er en del klinsjer mellom karakterene i filmen har ikke virkeligheten imitert kunsten i dette tilfellet.

Royalteens Elli-Rhiannon-Muller Osbourne oslo netflix norway

Godgjengen <3 (Instagram/filipbargee)

Både Elli og Fillip melder om knall stemning på sett <3

Mange av skuespillerne har også gjort prosjekter sammen tidligere, og kjenner hverandre fra før av.

– Det morsomste er jo de scenene hvor vi alle kan være sammen. Det er da jeg hadde det mest gøy, selv om det ble litt mye tull noen ganger. Spesielt mellom meg og Niels, mimrer Fillip til Elli.

Da snakker han om Niels Halsten Skåber som spiller Gunnar i filmen. Som etternavnet kanskje røper er han sønn av den norske komiker-dronningen Linn Skåber.

Niels er forøvrig ikke den eneste stjerne-sønnen som er med i Royalteen: Arvingen.

– Niels og Fillip er to gærninger, men helt nydelige å jobbe med. Det er ikke noe vondt ment, de er bare kjempemorsomme. En herlig duo, noe som også kommer veldig godt med i filmen, forsikrer Elli.

– Det ble bra resultat til slutt, til tross for alt tullet.

Bargee
Ellis guilty pleasure Netflix-serie er Selling Sunset (Släger)

Fillip og Elli forteller at de har gledet seg til å vise frem resultatet.

Royalteen: Arvingen hadde global premiere på onsdag, og skuespillerne synes det er veldig gøy å dele filmen med så mange mennesker.

– Det er veldig spennende at den kan nå ut til så mange og ikke vite hvordan den vil bli mottatt. Men vi tenker ikke så mye på tall og sånt. Vi er jo veldig fornøyd med filmen, og håper så mange som mulig vil like den, sier Fillip.

Har dere noen Netflix-favoritter selv da?

– Det er litt flaut, men jeg klarer ikke å slutte å se på Selling Sunset. Jeg har sett på det hver dag etter jobb denne uken. Det er så mye drama og det slutter aldri, røper Elli som vekker en interesse hos Fillip.

– Kanskje dette er noe jeg også må sjekke ut.

Mon tro om Elli er skuffet nå som det er offisielt at Selling Sunsets egen isprinsesse ikke er med seriens sjette sesong?

Ines fra Royalteen: Arvingen til 730.no: – Vanlig å spørre seg selv hvem som er dine ekte venner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer