Hopp til hovedinnhold
STORMI, TIM OG KYLIE <3 (INSTAGRAM)

Nå kommenterer livvakten til Kylie Jenner ryktene om babyen

STORMI, TIM OG KYLIE <3 (INSTAGRAM)

Nyfødte babyer ligner sjeldent på foreldrene sine. Eller på ekte mennesker generelt. Hudfargen de blir født med er også ofte lysere enn den de får senere i livet, men det stopper ikke folk i å lage ørten farskapsteorier om kjente folk.

Siste offer ut er Stormi Webster, den tre måneder gamle datteren til Kylie Jenner og Jacques «Travis Scott» Webster.

Observante Kardashian-entuasiaster la fort sammen 2 + 2 og fikk 8, da de så de første ordentlige bildene av lille Stormi.

Mange hevdet nemlig at barnet ligner mer på Kylies livvakt Tim Chung enn Travis Scott, selv om det selvsagt er altfor tidlig å si.

hydrate

Et innlegg delt av TIM CHUNG (@timmm.c)Spekulasjoner ble fort til memes og sladdersaker, og det ble så mye at Chung nå går ut og avkrefter ryktene én gang for alle.

Vakten skriver at dette er hans første og siste ord om saken.

– Jeg er en veldig privat person og ville vanligvis aldri svart på sladder og historier som er så absurde at de er til å le av. Av dyp respekt for Kylie, Travis, datteren de har sammen og familiene deres, vil jeg «set the record straight» og si at mitt forhold til Kylie og hennes familie har vært strengt begrenset til det profesjonelle.

– Det er ingenting i denne historien, og jeg ber media om å ikke lenger inkludere meg i saker som er ekstremt respektløse mot familien deres, skriver Tim Chung via Instagram.

Den er grei!

Se også: Taylor Swift vekker liv i Kim og Kanye-krangelen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer