Hopp til hovedinnhold
Mean Girls: En moderne klassiker (Paramount Pictures)

Mean Girls: Hevder skuespillerne får for dårlig betalt til å bli med på oppfølgeren

Not fetch.

OPPDATERT 8. november: Mean Girls-universet leverer på løpende bånd, og nå får vi endelig første titt på den nye filmen. Her dukker enda flere kjente fjes opp, som altså skal få æren av å spille de ikoniske karakterene.

The Summer I Turned Pretty-bedåreren Christopher Briney har rollen som Aaron Samuels, selveste John Hamm er Coach Carr og Busy Phillips får æren av å spille Regina Georges kule mor.

I tillegg dukker Tina Fey nok en gang opp som Ms. Norbury, mens Tim Meadows fortsetter som skolens rektor Duvall.

Ta en titt nedenfor.

OPPDATERT 1. november: De slemme jentene gjenforenes endelig! I alle fall tre av fire. Denne gangen samles de i en reklame for Walmart og deres mange kommende tilbud på Black Friday. Det er Lindsay Lohan, Amanda Seyfried og Lacey Chabert som stiller fra jentegjengen, men vi får også se andre velkjente fjes. Blant andre Damien (Daniel Franzesi) og Kevin Gnapoor (Rajiv Surendra). Sjekk ut snutten nedenfor.


OPPDATERT 3. oktober: Gledelig Mean Girls-dag til alle som feirer. I anledning de årlige festlighetene deler Paramount Pictures to gode nyheter. For det første kan du se hele filmen gratis i 23 deler på studioets TikTok-konto. For det andre annonserer de at Mean Girls: The Musical har fått premieredato. Filmen får kinopremiere 12. januar 2024.

Les mer om den nye filmen i den opprinnelige saken nedenfor.

Det er 19(!) år siden vi fikk servert en av tidenes mest ikoniske jentefilmer i form av Mean Girls, og mange har i lengre tid ønsket å se hvordan det går med jentene i en ny film.

De siste oppdateringene fra Paramount Pictures lover dog ikke særlig godt for den potensielle oppfølgeren i anledning 20 års jubileumet.

Stjernene fra Mean Girls får angivelig tilbud om en betaling som er altfor dårlig.

Såpass dårlig at det anses som respektløst. Det melder en kilde til PageSix.

Mean Girls
(Paramount Pictures)

Ifølge kilden skal alle de kvinnelige skuespillerne fra originalfilmen ha sagt ja til å bli med på en oppfølger. Det tilsier altså Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried og Lacey Chabert.

Les også: Se hvilken popstjerne som nesten fikk rollen til Rachel McAdams i The Notebook

Nå kan det dog høres ut som at kvinnenes comeback foreløpig har blitt lagt på is, ettersom lønnsforhandlingene ikke går helt som de skal.

– Paramount Pictures vil ikke betale jentene det de er verdt. Alle fire var villig til å bli med, men Paramount har ikke vært respektfulle når det gjelder det de er verdt, sier kilden.

Til tross for at den potensielle oppfølgeren med de originale slemme jentene er satt på vent, betyr det ikke at vi aldri får et gjensyn med elevene på North Shore High.

En filmadaptasjon av Mean Girls: The Musical er nemlig bekreftet.

Mean Girls The Musical
Hils på de nye elevene fra North Shore High (Instagram)

Se også: Norsk storfilm får miniserie hos Netflix

Så langt er fire skuespillere castet til filmatiseringen.

Angourie Rice (Spider-Man: Far From Home) spiller Cady Heron, Jaquel Spivey (A Strange Loop) spiller Damien Hubbard og Reneé Rapp (The Sex Lives of College Girls) spiller Queen B aka Regina George.

Reneé spiller også den samme karakteren i Broadway-musikalen.

Sist men ikke minst har Auli’i Cravalho (Moana) fått rollen som Janis Ian.

Tina Fey og Amy Poehler aka Reginas cool mom (Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)

Se også: Disse nyhetene lover ikke godt for fortsettelsen av Netflix-serien

Skaperen av Mean Girls, Tina Fey, skal også produsere adaptasjonen – så vel som å skrive manuset. Det er jo litt betryggende.

Med tanke på musikalens suksess og at Tina er ombord virker det i alle fall som om den blir bedre enn den absolutte tragedien som var Mean Girls 2. Men la oss ikke snakke om den.

Per dags dato har ikke filmen fått en premieredato, men de bør jo belage seg på å ha noe klart til 20 års jubileumet i 2024.

Se også: Endelig kom den eventyrlige teaseren 🧜‍♀️

Nyeste saker fra 730.no

Les mer