Hopp til hovedinnhold
Harry Styles og Emma Corrin My Policeman teaser trailer
Harry Styles og Emma Corrin (Amazon Prime Video)

My Policeman med Harry Styles: Se første trailer fra Prime Video

LGBTQ+-filmer ser ut til å få ny Hollywood-oppsving 🏳️‍🌈


OPPDATERT 7. september: Første trailer til My Policeman er på plass. – Jeg synes synd på folk som ikke vet hvordan det føles å være så forelsket som dette, sier politimannen Tom (Harry Styles) i snutten nedenfor. Men det er åpenbart at hans forbudte kjærlighet til mannen Patrick (David Dawson) blir vanskelig. Det hjelper ikke at kona til Tom, Marion (Emma Corrin), spionerer. En lystig affære blir det ei. Men forhåpentligvis vakkert. Med bedre skuespill fra Harry enn i Don’t Worry Darling? Se på responsenMy Policeman har kinopremiere i oktober, og slippes på streaming måneden etter.

 

Etter det som føles som fem-seks års lansering nærmer det seg omsider premiere for både denne og Don’t Worry Darling; den psykologiske og litt erotiske sci-fi-ete thrilleren regissert av Harrys kjæreste Olivia Wilde, med Florence Pugh i hovedrollen. My Policeman er den første hvor norgesvennen spiller hovedkarakteren. Det er trolig lenge til vi ser Harry på kino igjen. DWD filmet han i 2020. Denne i 2021. I etterkant har han ikke gjort noen flere filmer, til fordel for en enormt vellykket musikkarriere. (Gitt at han ikke har filmet Starfox med MCU i smug. Noe vi hadde funnet ut av?)

I My Policeman spiller Harry Styles en engelsk politimann som må skjule at han er homofil. Fordi det er 1950-tallet.

Filmen er basert på romanen med samme navn, og har Emma Corrin og David Dawson i de to andre ledende rollene. Se teaser-traileren via Amazon Prime Video nedenfor.

 

Amazon Studios beskriver filmen som «et visuelt transporterende, hjertestoppende portrett av tre mennesker fanget i historiens, frihetens og tilgivelsens skiftende tidevann».

David Dawson, Emma Corrin og Harry Styles Parisa Taghizadeh Amazon Prime Video Norge norway 730no
David Dawson og Emma Corrin i My Policeman (Prime Video)

Emma Corrin (født i 95) fra Kent har allerede vunnet Golden Globe for rollen som Diana, prinsesse av Wales i Netflix-serien The Crown.

David Dawson (født i 86) fra Cheshire er kjent fra flere BBC-serier. Blant annet som karakteren Toby Kent i Luther med Idris Elba. Samt at han har gjestet Peaky Blinders.

Regien er ved Michael Grandage, som har vunnet flere priser for sine teaterstykker. Han er sammen med den profilerte teater-designeren Christopher Oram.

Harry Styles, Michael Grandage og Robbie Rogers (Amazon Studios)
Harry Styles, Michael Grandage og Robbie Rogers (Amazon Studios)

Produsenten er Robbie Rogers (som har en liten rolle i Love, Simon).

Se også: Tent trailer med Florence Pugh og Harry Styles

Apropos homofile menn i mer konservative tider: Bradley Cooper er ugjenkjennelig i hovedrollen i sin nye biopic

Nyeste saker fra 730.no

Les mer