Hopp til hovedinnhold
Tim Burton Jenna Ortega Beetlejuice 2 oppfolger Wednesday Netflix
Tim Burton og Jenna Ortega (Amy Sussman/Getty Images)

Beetlejuice 2: Jenna Ortega stiller i oppfølgeren

Jenna Ortega som datteren til Winona Ryder i Beetlejuice 2?


OPPDATERT 9. mai: Nå er det bekreftet at Jenna Ortega blir med i Beetlejuice 2. Hun får rollen som datteren til Lydia; som igjen spilles av Winona Ryder. Tim Burton får også med Justin Theroux (Mulholland Drive, The Leftovers).

beetlejuice-2-jenna-ortega-winona-ryder
(Warner Bros.)

35 år etter premieren på kultklassikeren kommer nå Beetlejuice 2, og det ryktes at Tim Burtons nye bestie, Jenna Ortega (født i 02), kan få en rolle i oppfølgeren.

Det melder Variety, som skriver at Wednesday-stjernen har vært i forhandlinger om å spille datteren til Winona Riders karakter i originalfilmen.

Beetlejuice kom ut i 1988 og er regissert av Tim Burton.

Beetlejuice
(Warner Bros.)

Se også: Følger opp den gamle kultfilmen på Disney+

For de som ikke har sett klassikeren handler den om gjenferdene Adam og Barbara som dør i en trafikkulykke. Når en ny familie flytter inn i huset deres nekter de å forlate det.

I et forsøk på å skremme Deetz-familien ut av boligen søker de avdøde hjelp fra den onde ånden Betelgeuse. Eller Beetlejuice som navnet så fint uttales.

Den kritikerroste filmen hadde et nokså stjernetungt cast.

Flere av skuespillere fra klassikeren holder det fortsatt gående i dag.

Foruten om Winona Ryder (Stranger Things), får vi også se Michael Keaton (Birdman, Batman), Alec Baldwin (The Departed) og Catherine O’Hara (Home Alone, Schitt’s Creek).

Beetlejuice Winona Ryder
Winona Rider anno 1988 (Warner Bros.)

Michael skal angivelig også gjenta sin rolle som tittelkarakteren Betelgeuse i oppfølgeren, så vel som Winona. Muligens da som moren til Jenna.

Warner Bros. har arbeidet med Beetlejuice 2 i lengre tid.

Det kunne Winona bekrefte tilbake i 2015, da hun gjestet Late Night With Seth Meyers. Året før kunne Tim Burton fortelle at han savnet karakteren og ønsket å jobbe med Michael igjen.

– Det er bare én Beetlejuice og det er Michael. Det er et manus, og jeg ville elsket å jobbe med han igjen. Jeg tror det er en bedre sjanse for det nå en noen gang. Jeg savner karakteren. Det er noe fantastisk med det. Jeg tror vi er nærmere enn nå enn vi har vært, sa Tim i 2014.

Vi får håpe de er enda litt nærmere omtrent ti år senere.

Se traileren til originalfilmen nedenfor.

Jenna Ortega og Warner Bros. har så langt ikke bekreftet forhandlingene.

Se også: Wednesday-stjernen teamer opp med The Weeknd

Les mer