Hopp til hovedinnhold

Nå danser Lily Allen

Nesten tre år etter debuten Alright, Still, ser det ut som Lily Allens andre plate skal se dagens lys i februar.

Hvis første singel «The Fear» er representativ, høres det ut som 23-åringen gjør det mange andre artister gjør i disse dager; Glir over i electropop.

Fengende «The Fear» (produsert av Mark Ronson alias broren til Lindsay Lohans kjæreste) oser av sarkasme og ironi allerede i de første linjene:

I wanna be rich and I want lots of money I don’t care about clever I don’t care about funny I want loads of clothes and fuckloads of diamonds I heard people die while they are trying to find them

I videoen forsøker Lily seg til og med på dansing, i en eventyrlig, stor campingvogn:


Selv om briten fortsatt er ung, har hun allerede rukket å leve forholdsvis hardt, med mye alkolhol og dop, men i flere intervjuer den seneste tiden, hevder hun dog at dette ikke lenger gjelder.

Sangeren har lenge blitt koblet frem og tilbake med Ed Simmons (38) fra Chemical Brothers, og i desember i fjor annonserte paret at de skulle ha barn. En måned senere spontanaborte Lily, noe hun tok veldig tungt. I etterkant fortalte hun bladet Nylon at måtte gjennom terapi for å komme over tapet.

– Jeg var et veldig mørkt sted etter at det skjedde. Det har vært det tøffeste jeg har vært gjennom i hele mitt liv. (Men terapien) hjelper meg veldig, veldig. Jeg føler meg mye bedre og alt kommer til å bli okay.

I tillegg til Ronson, har Greg Kurstin også produsert albumet. Utenom Lily har amerikaneren tidligere laget musikk for blant andre Kylie Minogue, Britney Spears, Ladyhawke, Sia og eks-Marit Larsen-partner Marion Ravn.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer