Myk Mira Craig er på jakt i Miami

30. mai 2016 kl. 00:00

– Noen ganger må man bare flowe med bølgen som kommer!;)

One of my favorite shots 😉

Et bilde publisert av Mira Craig (@miracraig)


Mira Mira! Mira Craig legger alltid stor innsats ned i musikkvideoene sine, og ferske «The Hunt» er intet unntak. 33-åringen viser at hun er sprek og sulten som aldri før, og har lagt jakten (hva nå enn det er hun jakter på) til et lekkert blått vann. 

Låten er dog langt fra ny, og har en lang og innviklet forhistorie. Bare hør/les her: 

– Låten er over 5 år gammel. Jeg lagde en skisse da som på en måte manglet noe men visste ikke hva. En ung danser som jeg jobbet med skulle bli artist og trengte låter, hun likte denne og jeg betalte hennes første studiotimer. Etter den korte sessionen sa jeg vi heller burde sette av en hel dag til prosjektet men at jeg ikke hadde budsjett til å betale for det da jeg var midt i å ferdigstille min egen skive. Det endte med at artisten ikke brukte låta. Spol fram til neste album. Jeg er i Miami og skal lage musikkvideo til en ny låt, men vi har problemer med å finne riktig location. Plutselig på en magisk måte finner vi en hel amazing location men som ikke passer til låta overhode. Jeg vil ikke gi slipp på location fordi den er så unik og det føles meningen så jeg prøver å finne en annen låt å lage video til som kan passe. Så spontan må man være noen ganger, haha. Plutselig kommer jeg på låta «The Hunt» som ennå ikke har blitt brukt, den hadde passet perfekt! Men den er jo ikke ferdig, så jeg kaster meg rundt å booker studio i Miami bare noen dager før shoot, plutselig vet jeg eksakt hva jeg skal gjøre for å ferdigstille produksjonen og de manglende bitene bare faller på plass. Den er klar etter to dager og vi spiller inn videoen! Noen ganger må man bare flowe med bølgen som kommer!;) og det var en påminnelse om at alt som er ment å skje, skjer på riktig måte til riktig tid.


Se musikkvideoen rett ut av Miami her: 

De som hjalp Mira med «The Hunt» er som følger: Låten er co-produsert av Tailors, videoen er co-regi og foto av Jonathan Machado, vannbilder skutt av Alexandra Vivas. Postproduksjon: Hocus Focus.

Mira minner om at låten er også tilgjengelig via Spotify, Tidal og iTunes. <$

Se også: Japansk gåsehud for Mira Craig