Hopp til hovedinnhold

My Bloody Valentines nye album: Helt jævlig?

MBV SLIK FOLK FLEST HUSKER DEM (SONY)

 
Det irske, ikke-uemo alternativ-rockebandet My Bloody Valentine har stått for soundtracket til mange nitriste kvelder krydret med angst og eksistensielle spørsmål. Men ekte prat: Dublin-kvartetten har stått for noen ekstra lekre musikalske øyeblikk siden oppstarten i 1983, og bandets album Loveless fra 1991 er nærmest for ikonisk å regne.     
 
Men godt og vel 20 år har gått siden nevnte plate droppet fra frontfigur Kevin Shields & co, og med unntak av stille svirring om at bandet har marinert på comeback siden 2007, har det vært nada/null ny musikk å høre fra støyrockerne.
 
Så – når My Bloody Valentine i dag ENDELIG dropper nytt album, oppkalt etter dem selv vel og merke (skiva heter      MBV) – så bør det være driiiiiiitbra, sant? VEL: Settet kan streames via bandets YouTube-side, noe hardcore-fansen har gjort iherdig siden i formiddag (såpass iherdig at hjemmesiden deres kræsjet og har vært nede store deler av dagen). Men, fornøyde er alle ei – Jamfør tweets/førsteinntrykk som dette:

(Au?)
 
Uansett, om du er tent, spent eller My Bloody Valentine er en gruppe du har glemt eller aldri kjent: Hør irenes første album på over 20 år (!) her.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer