Hopp til hovedinnhold
Skjermdump fra musikkvideoen "Bruised Not Broken".

Matoma med MNEK og Kiana Ledè: – Uten tvil min beste video

Se videoen til «Bruised Not Broken» først her.

Den kritikerroste singelen har endelig fått en musikkvideo, og ifølge Matoma selv er den tipp topp.

– Dette er uten tvil den beste videoen jeg noen sinne har gjort, og også den morsomste å filme, forteller hedmarkingen.

Kan du dele et morsomt behind the scenes-øyeblikk fra innspillingen?

– Jeg husker jeg kom inn på settet for å spille inn videoen, og det første jeg møter i døren er kjøttslakter-mannen i døra med en alt for stor knive i hånden. Og jeg bare… HOLY MOLY DON’T KILL ME. Hahaha. Det var så sjukt lættis, for jeg ante ikke at han skulle være der i det jeg gikk inn døren. Jeg holdt seriøst på å drite på meg fordi han var så skummel.

Hva liker du best med videoen?

– Det beste med videoen er det faktum at jeg, MNEK og Kiana Ledé starter med alle kroppsdeler fra hverandre og at vi må jobbe sammen som et team for å bygge oss opp igjen. Det konseptet syns jeg er så sykt kult, og det passer så bra med teksten og teamet i låten. Elsker også slutten når vi danser og alt er veldig animert og kreativt spennende.

Se musikkvideoen til «Bruised Not Broken» feat. MNEK og Kiana Ledé her:

Videoen er regissert av Jeff Desom og Carlos Lopez Estrada.

Låta har tidligere fått raus skryt, blant annet fra disse internasjonale tungvekterne:

Billboard: – Føles som en flukt inn i en dans som varer hele sommeren.

Rolling Stones– Matoma har perfeksjonert kombinasjonen av dancehall og house i en pop-vennlig pakke.

Se også: Norsk videopremiere fra Los Angeles via Ousu Leigh

Nyeste saker fra 730.no

Les mer