Musikk fra Paradise-Negar

18. mai 2009 kl. 00:00
NEGAR KHAN MED MYSTISKE OG HOTTE TONER (TV3)
Petter Pilgaard vant Paradise Hotel, men en annen seriedeltaker som har fått mye oppmerksomhet er Negar Khan.

Denne oppsvingen kombinerer 24-åringen med å gi ut sin første offisielle singel, som naturligvis får en musikkvideo.

– Jeg har sunget mye før, selv om jeg er best kjent som skuespiller i indiske filmer, sier Negar til 730.no på telefonen fra et russearrangement hvor hun er hyret inn som dommer.

– Jeg hadde en konsert i Dubai hvor det kom 8000 tilskuere!

Den norsk-iranske modellen, som har en fersk blogg, kan ennå ikke røpe låtens navn eller detaljer om videoen. Man må vente til 29. mai. Men hun kan beskrive sangen.

– Jeg er en veldig glad og utadvendt person, og det har blitt en skikkelig fengende, internasjonal danselåt som kommer til å bli husket og som kommer til å ta av i alle klubber. Alle kan danse til den, sier hun til 730.

Les også: Amerikansk rapper vurderte Negar.

(Saken fortsetter nedenfor.)

FRØKEN KHAN MED PARA-KARA (TV3)

Negar mener det lyder annerledes enn mye annet, og at låten absolutt representerer henne.

– Den er mystisk, hot og veldig sexy.

Selv om TV-stjernen har fortalt at noen av deltakerne ikke var spesielt hyggelige mot henne under innspillingen av Paradise Hotel, er hun veldig fornøyd med erfaringen.

– Responsen jeg har fått fra Paradise har vært fantastisk, og fansen min er utrolig hyggelige. Jeg har mange fans i India, selv indere i Australia kjenner meg igjen på gaten, men jeg har aldri møtt noen så koselige fans som de norske. Jeg får klemmer når jeg møter dem, jeg har aldri opplevd så mye kjærlighet.

Slik feiret Para-Petter seieren.