Hopp til hovedinnhold
OOUEFF! 

Musikalsk mesterverk fra Ryan Gosling og Emma Stone?

OOUEFF! 

Når en snakker om musikaler ser en fort for seg overivrige ansikt som midt i en samtale dramatisk reiser seg, tar et bestemt byks fremover og bryter ut i sang. 

I La La Land blir det nok et og annet byks, men denne romantiske komedien/dramaet/musikalen vekker nok interessen hos flere enn de mest dedikerte musikal-elskerne.

For ikke bare dukker John Legend opp, men superduoen Emma Stone (The Help, The Amazing Spider-Man, Easy A) og detektiven Ryan Gosling (Drive, The Notebook, The Big Short) spiller hovedrollene.


(NESTEN) ALLE JENTER NÅR DE SER RYAN GOSLING


Plottet finner sted i LA, der Stone spiller skuespillerspiren Mia som driver og forbereder seg til en kommende audition. På veien møter hun Goslings figur i Sebastian, som på samme tid drømmer om å kunne leve som jazzpianist. Men livet i denne byen går jo som vi vet ikke alltid på skinner, så ting går litt trådt både karrieremessig og når det kommer til båndet mellom disse to håpefulle unge menneskene.

Den Damien Chazelle-regisserte (Whiplash, 10 Cloverfield Lane) filmen havner på norsk kino 24. februar, men ifølge de som allerede har sett den kan vi glede oss.

Chazelle har fått masse skryt for sin jobb, pluss at Beauty and the Beast) og Terry Walters (Beginners, As Cool as I Am) også opp i denne Gary Gilbert-produserte (The Kids Are All Right) godsaken, så alt ligger til rette for en god opplevelse utpå nyåret.

Om det ikke rykker LITT i dansefoten av denne traileren er du ikke human:

Se også: Første trailer for nye Spider-Man

Nyeste saker fra 730.no

Les mer