Advertisement

Muppetene hjelpes av Kanye West

23. sep 2008 kl. 00:00
THE MUPPET SHOW (JIM HENSON/WALT DISNEY)

Jim Hensons populære TV-dukketeater The Muppet Show, med Kermit The Frog som host, startet på 70-tallet og ble big business. Senere har Fragglene og Sesame Street hatt suksess, men etter at skaperen Jim Henson døde i 1990, har oppsvingen rundt hans produkter og produksjoner dabbet litt av.

Nå skal The Jim Hensons Companys eiere siden 2004, Walt Disney, gi Miss Piggy og resten av den fargerike gjengen ny boost, via nye TV-show, filmer, figurer, DVD-er og kinofilmer. Men én ting av gangen.

En av de første delene av Operasjon Muppet-modernisering er et prosjekt som ifølge Hollywood Reporter tidsriktig nok beskrives som “hip-hop møter The Muppets”.

Kermit og Miss Piggys eiere har artister som rocker ringer som viser at de er jomfru.

Pilotepisoden er skutt, med arbeidstittelen er Alligator Boots, i regi av kanalen Comedy Central og komikeren Jimmy Kimmels selskap, mens rapperen skråstrek sangeren Kanye West er en av showets produsenter. Stjernen skal også stå for musikken, sammen med sin artist Rhymefest.
Ifølge Hollywood Reporter er planen å ha en kjendisvert i hver episode, og Kanye stiller i piloten.

Kanye Wests nye popsingel ser ut til å slå an hos folk som kjøper musikk. “Love Lockdown” er i skrivende stund #1 på amerikanske iTunes og #4 på norske iTunes.

Klassisk klipp hvor Muppet-kyllinger spiller piano:


Animal bryner seg på trommer i 1978 (Buddy Rich R.I.P.):