Hopp til hovedinnhold
ALLTID PÅ NOE BÆREKRAFTIG  (JAN TORE ERIKSEN)

MTV Cribs fra Tøyen Holding og KingSkurkOne


ALLTID PÅ NOE BÆREKRAFTIG  (JAN TORE ERIKSEN)Fredag på en torsdag! 🔥

Øyanatt-aktuelle Tøyen Holding alias Mest Seff og Fredfades slipper i dag videoen til KingSkurkOne-gjestende «247», hentet fra sin selvtitulerte skive. Se verdenspremiere via 730 nedenfor. 
Mutual Intentions-duoen teamer opp med regissør Erik Treimann, som tidligere har laget videoer for blant andre Karpe Diem, Susanne Sundfør, Lars Vaular og Kvelertak. Snutten han har laget for Tøyen Holding er dog av det mer spesielle slaget… 

I videoen viser gjengen frem «hjemmene» sine via gamle episoder av MTV-perlen Cribs, nærmere bestemt episodene til Scarface, Scott Storch og Aaron Carter. 


Fortsetter nedenfor

Men hvorfor akkurat Cribs?– Det føles bra og endelig kunne dele videoen til «247»-kuttet fra skiva vår. Big up til Erik Treimann for å dele vår visjon om å skape en morsom, nostalgisk og annerledes video. Siden det er en del skryt i låta var ideen å parre det med en passende nostalgisk skrytevideo i form av faceswappa MTV Cribs klipp! Ideen var simpel og resultatet ble vellykket. Fades sitt hode på Scott Storch sin kropp er priceless!, forteller Mest Seff til 730. 


– «247» er folkefavoritten og en av de første låtene som ble gjort for skiva, som også grunnla en slags foundation for hvordan resten av låtene på plata skulle gjøres. King Skurk One er en gammel barndomskompis av Mest Seff og låta ble recorda lenge før han ble plukket opp av NMG osv. Det ble laget en annen video til 247 før denne videoen, men vi scrappa den og brukte den som en slags prequel for selve skiva og releasefesten. Den nye videoen tar av. Shoutout til Erik Treimann, skryter Fredfades. 


– Når jeg hørte ideen fra Mest Seff fikk jeg helt lættis, og når jeg fikk vite Erik Treimann skulle lage den skjønte jeg at det ville bli en instant classic! Aaron Carter oppi den bitchen her tre hundre, avslutter Skurken. 


Se premiere på videoen til Tøyen Holding og King Skurk One – «247» her: 

PS: Vil du ha to billetter til John Dee-konserten lørdag 12. august? Mail [email protected] og fortell oss noe kult eller interessant du vet om Tøyen. Konkurransen har 18 års aldersgrense. 

Se også Oslo-rapper (21): – Jeg er sulten! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer