Hopp til hovedinnhold
SZA nekter for å ha gjennomgått plastiske operasjoner (Instagram/sza/Getty)

SZA benekter plastisk kirurgi og andre inngrep – X reagerer

Hvor går grensen mellom hatkommentarer og konstruktiv kritikk?

SZA nekter for å ha gjennomført kirurgiske inngrep.

Fansen tar ikke noe for god fisk.

SZA (født i 89) har hold kortene tett til brystet rundt utseendet hennes og visse deler av kroppen som har forandret seg i løpet av de siste årene. Fansen har spekulert i en årrekke at sangeren har lagt seg under kniven som utallige mange andre i gamet. Det pekes særlig på nesen og leppene, som enkelte mener har blitt tynnere og fyldigere.

(Instagram/sza)

Nå adresserer hun spekulasjonene i et nytt intervju med The Wallstreet Journal.

– Jeg hører vanvittig mye dritt om meg selv. Jeg hørte at jeg hadde fått et ansiktsløft, jeg hørte at jeg hadde en neseoperasjon, jeg hørte at tennene mine var falske. Nå må jeg gå ut og få en neseoperasjon fordi dere alle fikk meg til å føle at jeg trenger en? Det er svært støtende. Men hva skal jeg gjøre? Legge ut en avkreftnings-tråd? Det er galskap, begynner hun.

_________________________________________________________________________________________

Se også: Justin Bieber kaster skjorta for SZA

_________________________________________________________________________________________

Grammy-vinneren går hardt ut mot troll på sosiale medier som bruker uendelig mye tid på å underbygge ryktene. Når det kommer til nesen, fregnene og leppene, så hevder Solána at sannheten rett og slett ikke er like interessant som folk skal ha til.

SZA på The Breakfast Club i 2017 (Youtube/thebreakfastclub)

– Du vil heller tro TikTok-tråder. Du vil heller tro hvilken som helst Twitter-tråd; du kan bare google selv og finne ut av det. Det er klare tilfeller når jeg snakket om fregnene mine, fortsetter hun.

Som en av de dyktigste R&B-artistene i gamet, er det ofte fansen til SZA klamrer seg til alt hun sier uten kritisk refleksjon. Nå blir hun imidlertid anklaget for å være en serieløgner.

Sjekk ut noen av reaksjonene nedenfor.

Ms. 20 something ser ikke ut til å la haterne påvirke henne.

«Livet er kort. Du er den eneste som må eksistere i kroppen din. No regrets,» avslutter hun på X.

SZA antyder selv at hun fikk et rumpeløft i intro-låten «SOS» fra albumet med samme navn.

I treat my butt like a purse/ It’s just there to enhance whatever else/ And that’s why I paid for it, because it works all by itself

Andre mener SZA ikke behøver å ta stilling til ryktene.

Les også: Solána ønsker IKKE å beefe med Taylor Swiften eller noen andre

Nyeste saker fra 730.no

Les mer