Hopp til hovedinnhold

Mr. Norsk Rap 2010 – game on

Kjære kvinner! Gratulerer med dagen. Vi feirer kvinne dagen med å starte kåringen av Mr. Norsk Rap 2010. Vi hører selvsagt utelukkende på kvinnelige rappere mens vi leter fram nominerte. Hver eneste dag i nær framtid kommer vi til å skrive litt mer om hver enkelt og om hvorfor nettopp vedkommende har gjort seg fortjent til å være med i denne svært uhøytidlige, men likevel ærefulle kåringen. Se dette som din guide til hvem av disse mennene du skal kaste deg etter i festivalsommeren – eventuelt bare som pur komedie.

Det vi ser etter hos Mr. Rap er selvsagt at han er flink, men aller mest at han er god og grei (dette kan vi åpenbart ikke vite om alle, så hvis noen vil dele go’ord om de nominerte – kom med dem). Også ser vi litt på hvor deilige disse mennene er. Minimumskrav her må være at du kunne klint me’n på et dårlig nachspiel. Det er altså følgene tanker du skal ha i bakhodet når du senere i måneden skal avgi din stemme:

  • Skills
  • Generell godhet
  • Sexyness
Forslag til ytterligere nominerte tas i mot med takk. Vi begynner med presentasjon av vår første nominerte allerede nå – en fyr vi anser som en helt åpenbar kandidat. Vi snakker kompanjongen til Lars Vaular, verdens beste hypeman og medlem i A-Laget:
BARIS-G
Foto: Pål Rønnevik
Festival-Grison, eller Baris-G som han også liker å kalle seg, har gjort seg bemerket som Lars Vaulars fantasiske sidekick og en av de tilsynelatende sexgale mennene i bergensgruppa A-Laget. Girsons brune og blanke hud kommer straight out av Kapp Verde og dansebevegelsene hans tyder på gode.. eh… evner til å bevege seg? Hihi. Det ryktes at Girson ikke akkurat var en naturens mann tidligere, men at han etter et svært vellykket opphold i telt på Hovefestivalen muligens kan være med på tur i skog og mark, såvel som på heftig sexytime på dansegulvet. Hvis du syns seksualundervisningen på ungdomsskolen gikk for langt i ordbruken er Girson kanskje litt heavy for deg, men hvis du liker å get down & dirty er denne mannen muligens ditt valg.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer