Morten Tyldum sender Jennifer Lawrence til space med jordklodens nest mest sexy mann?

7. feb 2015 kl. 00:00
MORTEN (TIL VENSTRE, DUH) OG J-LAW (MAGNOLIA, SUMMIT)
MORTEN (TIL VENSTRE, DUH) OG J-LAW (MAGNOLIA, SUMMIT)

Etter åtte Oscar-nominasjoner for den historiske thrilleren The Imitation Game, så har Morten Tyldum selvsagt blitt enda mer ettertraktet i Hollywood. Ifølge Variety ser det ut som hans kommende science fiction-drama Passengers kan få en av bransjens største skuespillerinner i hovedrollen, ettersom Jennifer Lawrence skal være i forhandlinger med Sony Pictures.

Den norskregisserte filmen foregår i fremtiden, på et digert romskip med tusenvis av mennesker i kunstig søvn, på reise til en ny planet i en fremmed galakse. Når en av de reisende våkner 90 år før de andre, vekker han en kvinnelig passasjer. Deretter oppstår søt musikk.
Jennifers rolle var tidligere tiltenkt Reese Witherspoon, sammen med Keanu Reeves. Den mannlige hovedrollen vil muligens nå gå til den relativt mye mer markedsmessig hottere Chris Pratt (Parks and Recreation, Guardians of the Galaxy, Jurassic World). Andreplassen på Peoples verdens mest sexy mann 2014-kåring drar ikke ned.


CHRIS BLIR KANSKJE EN AV MORTENS PASSASJERER (PARAMOUNT)


Produsent er Neal H. Moritz (I Am Legend, The Fast and The Furious 1-7).

I fjor var J-Law tilbake på kino som heltinnene Mystique og Katniss i henholdsvis X-Men: Days of Future Past og The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, og i november er 24-åringen klar i fortsettelsen av sultespillene.

Sprøtt: Gjett hvem som fikk minst betalt for American Hustle?