Hopp til hovedinnhold

Morgenstund har gulp i munn.

Ja god morgen! Det eneste riktige for meg nå, ville jo vært å sove som en stein. Det gjør jeg ikke. Jeg våknet av verdens verste hodepine, og måtte dytte nedpå to paracet før det var for sent. Alt er selvforskyldt selvfølgelig.Etter en kjapp samling av tankene, så vil jeg vel konkludere med at det var verdt det. Pia og jeg hadde en kjempelættis kveld! Paperboys-konserten var råbra, og afterparty ikke noe dårligere. Vi var i så godt humør at TO ganger kom det bort dudes å spanderte øl på oss, fordi vi så så positive og blide ut :)Bilder fra gårsdagen og torsdagen kommer i løpet av formiddagen.Legger også ved bilder fra Marie Amanda var på besøk i studio i går. Takk for et koselig besøk 🙂

Før

EtterStian, Marie Amanda, Ida, Petter

Nyeste saker fra 730.no

Les mer