Hopp til hovedinnhold
ANOTHA ONE: KYLIE OG KENDALL JENNER MÅ LEGGE SEG FLATE (INSTAGRAM) 

Moren til The Notorious B.I.G. synes ikke unnskyldningen til Kylie og Kendall holder

ANOTHA ONE: KYLIE OG KENDALL JENNER MÅ LEGGE SEG FLATE (INSTAGRAM) 

Hva heter backfire på norsk? 
 
Selv om det pinlige Pepsi-sølet til Kendall såvidt har rukket å tørke, så surrer hun og Kylie det til igjen. Rett før helgen fikk Kardashian-søstrene sitt bevisst provoserende og kontroversielle fashion-forsøk rett tilbake i fleisen.
 
Kanskje ikke så overraskende: På t-skjorter, som Jenner-jentene selger for stive 125 dollar, har de trykket seg selv over ansiktene til ikoniske artister som Ozzy Osbourne, Pink Floyd, The Doors, 2Pac og The Notorious B.I.G.  
 
 
 


Etter en umiddelbar klagestorm på nettet så disket Ky og Ken opp med en unnskyldning, samt at klærne ble trukket tilbake.


– Disse designene var ikke godt nok gjennomtenkt og vi ber alle som har blitt støtt om vår dypeste unnskyldning, særlig artistenes familier, skriver Kendall.


– Vi er store fans av musikken deres og det var ikke intensjonen vår å være respektløse mot disse kulturelle ikonene på noen som helst måte.


– Vi bruker dette som en mulighet til lære fra våre feil, og igjen; vi beklager veldig.
 


Voletta Wallace, moren til Biggie Smalls, som var en av de første som klaget, mener trolig at de 19 og 21 år gamle milliardærene ikke slipper unna med «sorry».


– Selv om vi setter pris på at The Jenners har kommet med en unnskyldning og trukket tilbake de ulovlige og uautoriserte plaggene; denne saken er ennå ikke løst, sier familien til
PEOPLE

 
 


Biggies mamma kaller t-skjortene for «respektløs, avskyelig utnyttelse på sitt verste», og sier at hun er sjokkert over at Kylie og Kendall ikke engang spurte om lov.


– Jeg skjønner ikke at de tror de kan utnytte dødsfallene til 2Pac og min sønn Christopher for å selge en t-skjorte.
 


Paris-Michael Katherine Jackson, datteren til Michael Jackson, som flere ganger har blitt fotografert med Kendall, sier at hun ikke kan godta denne formen for «mote» – i anførselstegn.


– Jeg er en stor fan av Zeppelin, The Doors, (Pink) Floyd… Disse bandene formet meg bokstavelig talt til den jeg er i dag, skriver Paris.


– Legender som dette (…) skal respekteres og hedres. Ikke bli til det her, mener MJ-datteren og legger til #bandsnotbrands og #RESPECTTHEMUSIC.
 
Sharon Osbourne, kona til Ozzy, rister på hodet.
 
– Jenter, dere har ikke gjort dere fortjent til å putte ansiktene deres med musikale ikonier. Hold dere til det dere kan… lip gloss, skriver den britiske 64-åringen. 
Kelly Osbourne serverte Kylie og Kendall denne ikke så subtile skjorten: 
 
 
 


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer