Hopp til hovedinnhold
HEISANN @ MONA (SISSEL NYSTAD)

Mona Berntsen med afrikansk hovedrolle og regi

HEISANN @ MONA (SISSEL NYSTAD)
 

I natt står Mona Berntsen på Oscar-scenen i Los Angeles, som endel av showet. Men den siste tiden har hun jobbet med noe helt annet. Etter å ha bodd i USA de siste fem årene som Chris Browns faste danser, så har Mona bygget opp en fanbase over hele verden. Nå har hun fått hovedrollen i musikkvideoen til afrikanske Mi Casa, som også har latt 25-åringen står for regi og koreografi.

Gruppen, som er en av Sør-Afrikas mest populære, tok kontakt med nordmannen da at de hos Instagram fant hennes freestyle-video til deres sang. Etter noen uker med dialog og planlegging over email, ble Mona flydd ned til Johannesburg.

– Jeg har vært en fan av deres musikk over lang tid, så å få samarbeide så tett med så dyktike musikere har vært en stor glede. Ikke bare fikk jeg danse for dem, men jeg ble tildelt en stor rolle, hvor jeg har fått delt mine visjoner og vært med på å skape noe fra begynnelse til slutt, sier Mona fornøyd.

I tillegg til hovedrollen i videoen, så har de også brukt hennes bilde som det offisielle coveret til singelen «Your Body».

Mona er vinner av So You Think You Can Dance Scandinavia, og har deltatt på Chris Browns verdensturneer, i hans musikkvideoer og flere tv-sendte tilstelninger som Grammys, BET Awards, Billboard og MTV VMA og altså nattens Oscar-utdeling.

Hun har også jobbet for artister som Alicia Keys, Justin Bieber og Justin Timberlake.

Se Monas nye musikkvideo med Mi Casa og behind the scenes-snutten nedenfor.


 

Les mer