Hopp til hovedinnhold

Moby suger

Vampyrer er i vinden om dagen takket være Twilight. Dette vet produsentene av Suck, som skytes i disse dager, selv om verket neppe blir en gigantisk kassasuksess.

Den blodsugende filmen samler en stor musikkgjeng foran kameraet: Iggy Pop, Alice Cooper og hans datter Calico, Henry Rollins, Dimitri Coats fra Burning Bridges, Alex Lifeson fra Rush, den lesbiske veteranen Carole Pope og Moby.

Suck handler om bandet The Winners, en gjeng med wannabe-rockestjerner som jakter på både platekontrakt og udødelighet. Noe de er villig til å gjøre hva som helst for å oppnå. På sin ferd møter de en vampyr som forandrer livet deres og deres syn på musikkbransjen.

Malcolm McDowell fra A Clockwork Orange og Halloween spiller en mørkredd vampyrjeger, mens Dave Foley fra Kids In The Hall er bandets manager. Filmen er altså en skrekkomedie.

Les også: HBO med vampyrserie.

Moby er vokalisten i en av The Winners’ konkurrerende grupper, og har forteller Rolling Stone at hans rollefigur er like usympatisk som den ekle drittsekken han spilte i filmen Pittsburgh i 2006. (Hvor han var seg selv.)

– Å spille douchebags har blitt min spesialitet. Jeg kunne tilbrakt resten av karrieren min med å perfeksjonere douchebag-en. Det handler om reisen, ikke destinasjonen.

Electronicastjernen forteller at det ikke blir mye dialog på ham i Suck, samtidig som han kommer med en «spoiler».

– Jeg har bare 45 ord. Men de er 45 viktige ord. Deretter blir jeg spist.

Musikkvideoen til Moby-singelen «Disco Lies» med Brooklyn-piken Shayna Steele, fra platen Last Night og soundtracket til Cloverfield:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer