Hopp til hovedinnhold

Mjau! ♫ Cashmere Cat er tilbake

HELE VERDEN TAR AV SEG HATTEN FOR KATTEN (LUCKY ME)

Etter en sjuk oppsving med debut-EP’en Mirror Maru i fjor, gjør norske Cashmere Cat alias Magnus Høiberg seg klar til å slippe ny, lekker musikk. Ordet på gatene er at Halden-katten planlegger å klippe sine lyse lugger når Kanye ringer, og lillefar er vel i så måte ikke så langt unna frisørstolen nå:
 
New York-baserte Cashmere sin splitter nye singel «With Me» gis nemlig ut av det råflotte plateselskapet Lucky Me, som kan skilte med blant andre den skotske Yeezus-produsenten Hud Mo («Mercy», «New Slaves») i stallen. 

Katten har det siste året tilbragt mye tid i hjemmestudioet til den amerikanske Stargate-kollaboratøren Benny Blanco, som tidligere har produsert hits for blant andre Ke$ha, Katy Perry, Britney Spears, Rihanna, med flere. Sammen har duoen vært i studio med en rekke av USAs alle største pop- og hip-hop-acts, men oppi dette har altså Magnus tid til å både gjøre DJ-jobber rundt omkring i Europa og statene med ekstra hete navn, samt gi ut musikk på egenhånd.

 
Cashmere Cats seneste singel «With Me» kan du høre under, og liker du den like godt som vi gjør så kommer du til å spille denne minst 4-5 ganger i dag. (Se forøvrig opp for følsom pianoklimpring signert LidoLido, samt et aldri så lite Timbo-røveri via det Omarion «Ice Box»-ish nedepartiet på slutten.)
 
♫ Dagens fineste singelslipp:

 
(Sterkt å følge opp dette svak terningkast 6-ish GTA V-anthemet med denne.)
 
Se opp for videopremieren på «With Me» her på 730 – i mellomtiden kliner vi til med et stillbilde fra snutten:

(LUCKY ME)

Se også: Halden-katt hentet til USA av stjerneprodusent

Nyeste saker fra 730.no

Les mer