Hopp til hovedinnhold

Mitt dansecrew: Hvem ryker først, hvem vinner?

Alle bilder: Thomas Reisæter for TV 2.

I kveld gikk startskuddet for Mitt Dansecrew på TV 2, hvor Stian Blipp selvsagt har tatt på seg jobben som programleder.

Maria Ludvigsen er vår selvutnevnte ekspert når det kommer til chips og dip-TV, altså lettbeint helgeunderholdning. Til alles glede har hun spådd hvem som vinner, og hvem som først ryker tilbake til fredagstacoen. 


Se også Bloggerne– og 730-Chiomas 5 grunner til å se programmet nederst. 


Jan Fredrik Karlsen er forresten med som dommer. Han går aldri tom for ord og uttrykk, og er helt klart den kuleste i panelet (de andre er litt dølle). 


Her er Marias spådommer etter første episode: 


Førsteplassen går til Lisa Tønne


Lisa Tønne har fått uttale seg fritt om motstandernes talent, men nå er det hennes tur til å få dask på lanken. Neida, jeg vedder faktisk trusa mi på at det er Tønne som går av med seieren. Om ikke annet, fordi hun er den morsomste deltakeren.


Juice Crew er hennes makkere, og når push comes to shove har faktisk den lammeste halvparten av Tusvik & Tønne integrert seg selv sabla bra. Det er synkront, energifullt og de har i tillegg kjørt på med en dæsj skuespill. Helheten bobler over av råhet. Det er Lisa Tønne som kommer til å gå av med seiern. Når det er sagt kommer hun til å få hard konkurranse av mannen hun møter i finalen.

2. Thomas «Timberlake»/«Fingern» Gullestad 


Andreplassen går til Jenny Skavlans personlige sussebass. Fingern har et godt utgangspunkt, fordi han tidligere har drevet med turn. Det kommer selvfølgelig godt med.
 
Rent danseteknisk er det nok Thomas som ligger best an, der slår han Lisa. Han ser kul ut mens han gjør det, og kommer garantert til finalen. 

3. Putt henda (eller puppene) opp for Sophie Elise


Boobsa tar størst plass, og det lukter parfyme helt hjem i stua – men hun overrasker veldig positivt. Sophie Elise hadde full kontroll på scenen (og sin egen kropp). Holder hun dette tempoet oppe kan hun lett danse seg til en tredjeplass. Hun var tøff, rå og skikkelig flink!
 
Kyss, klapp og klem til toppbloggeren. <3

4. Vinterflørten


Den av og til lettkledde, og alltid sukkersøte Sandra Lyng kommer også til å stikke av med en del heder og ære. Armene hennes er dessverre ikke lange nok til å nå gullpokalen, heller ikke sølv eller bronse. 


Lille-Lyng starter litt slapt og treigt i starten, men så tar hun seg brått opp. Det kan hende jeg er på bærtur, men jeg tror de riktige faguttrykkene for det hun driver med er «popping» og «locking».
 
Uansett hva det var hun gjorde, gjorde hun det bra og hun var brennende heit mens hun gjorde det.

(Bonus for å være Mosjøen-jente med cornrows.)

5. Barne-TV-onkelen som snuser Sandra i stumpen (hvis det er lov å si) 


Denne kjekke herremannen drar trolig inn mange stemmer fra det unge publikummet. Barne-TV-verten er sjarmerende, både når han står stille og når han beveger den to meter lange kroppen. 
Med den utfordringen kroppen gir ham (og med reggisen på snei), overrasker han positivt.
 
Markus Bailey danderer beina overraskende bra. Jeg tror det holder til en femteplass.

6. Best uten rød bukse?


Tidligere Briskeby-vokalist Lise Karlsnes danser med et rent jente-crew, og de tar seg godt ut sammen. Vi ser tidlig at hun er stiv som en stokk, men heldigvis er det ikke så synlig når hun inntar scenen.
 
Fra Lise savner jeg mer energi og sterkere (tydeligere) bevegelser. Med rød bukse og fresh attitude er hun helt klart med i gamet, men med mindre hun stepper det opp kraftig, kommer hun ikke spesielt langt.

7. Lange, ukontrollerte bein


Sportsankeren Susanne Furøy Wergeland er kanskje «danseren» med dårligst utgangspunkt. Hun er liten og lett – det kommer godt med. Men de lange beina blir et problem – hun må få stabla de riktig for å nå opp. Når resten av crewet rekker henne til hoftene blir det dessverre enda mer synlig at beina er lange og ukontrollerte.


Smilet hennes er det ikke noe i veien med, og sjarm har hun – men dansingen til Susanne er ikke spesielt imponerende. Er hun heldig slår hun så vidt Eskil Pedersen.

8. Noen må gå, og det blir Eskil Pedersen:


En politiker som har forvillet seg ut på dansegulvet – UFF OG HUFF. Sympatisk er han, men Eskil bør danse med lyset avslått og helt uten kamera i nærheten. Nytt av kvelden; ikke engang sveisen er på hans side. Crewet hans danser en god del alene på scenen, og det gjør de lurt i. Han skal ha for oppmøtet, men neste uke stemmer vi ham hjem.
 
PS! Jada, han har et supersøtt smil, og han veit å bruke det.
 

BONUS: 
 
Bloggerne-Chioma serverer fem grunner til at du bør se Mitt Dansecrew:

1. Hallo Stian Blipp <3

2. Man kan stemme GRATIS via tv2.no! Alle stemme-baserte realityprogram burde ha dette. Det er genialt!

3. Fingern! Han var helt Justin Timberlake i dag. Om han ikke vinner kommer han helt klart til topp 3! Han var veldig #swag.

4. Hele Norges Sophie Elise!

5. De flotte dansecrewene og den kule koreografien. High-five til Stax crew, Juice crew, Unique crew, Deep Down Dopeizm, Cre8 Dance Crew, Absense Crew, Werkin’ girl og Duo crew. 


PS: Shout out til Marte Schei og hele Anti TV for supert tv-konsept <3
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer