Minst 22 døde på Ariana Grande-konsert

23. mai 2017 kl. 00:00
ARI FRA TIDLIGERE KONSERT (INSTAGRAM)
ARI FRA TIDLIGERE KONSERT (INSTAGRAM)

Oppdatert: 14:15: Donald Trump kaller terroristene «evil losers in life» istedenfor «monstre», fordi han mener de vil like den beskrivelsen:

– Så mange unge, vakre og uskyldige mennesker er ødelagt av onde tapere i livet. Jeg vil ikke kalle dem monstre, fordi de vil like den beskrivelsen. De vil synes det er et bra navn. Jeg vil fra nå av kalle dem tapere, fordi det er det de er. De er tapere.

Oppdatert 14:00: IS påstår at de står bak angrepet. Dette melder NRK-nyhetene. En 23 år gammel mann skal også være pågrepet, men det er usikkert hvilken tilknytning han skal ha hatt til angrepet. 

Oppdatert 11:03: Bomben skal ikke ha gått av inne på Manchester Arena, men like utenfor inngangen. Hendelsen skjedde like etter konserten, da publikum var på vei ut av arenaen. 

Oppdatert 08:18: Politiet bekrefter at det skal være snakk om en selvmordsbomber, og at den antatte gjerningspersonen derfor er død.  22 mennesker, deriblant barn, er bekreftet omkommet. 59 mennesker er skadet. Det skriver BBC News
   
Oppdatert kl. 02:20: CNNs nyhetssending rapporterer at omtrent 20 personer foreløpig er bekreftet døde og at mer enn 50 er skadet.

Konserten med Ariana Grande i Manchester søndag kveld endte med eksplosjoner. Flere personer skal ha omkommet, ifølge CBS.


Politiet bekrefter dette.

Flere snutter viser panikken på arenaen etter eksplosjonene.

Ariana og hennes oppvarmer BIA skal etter det 730 erfarer ha kommet seg fra området uten skader.

Oppdatert: Ariana og andre artister twitrer om tragedien