Hopp til hovedinnhold
Topp 4.

Mine favorittserier

God morgen! Sykt tidlig oppe og nikker i dag, skjønner ikke hva som skjer. Love å dele mine favoritt TVserier. Det skal sies at jeg ikke har sett syyykt mange serier, men her er hverfall mine favoritter:

Plass nr 4; Californication

Mange mener denne serien er for gutta. Ikke nødvengivis, sier jeg. Hvis du er skikkelig jente-jente, så kommer du ikke til å digge den. Tåler du litt groviser og er med på guttas humor, så er den midt i blinken. Vi møter verdens kjekkeste Hank Moody, en genrelt mislykket fyr. Han har talent, men klarer likevel ikke gjøre det bra som forfatter. Han hadde / har drømmedama, men klarer likevel ikke holde på henne, grunnet en god miks av uflaks og dårlig oppførsel. I tillegg skal han være pappa og helst et godt forbilde. Her er det drama + nok av humor.

Plass nr 3; Entourage

Vi følger Vincent Chase, en ung skuespiller på vei mot toppen. Greit nok det, men det er menneskene rundt Vince, som gjør serien verdt å se på. Den ene karakteren er mer lættis enn den andre, min favoritt: Ari Gold. Dette er agenten til Vince. Verdens sykeste, sinteste, mest energiske mann. Går ikke an å forklare Ari, han må oppleves. Entourage er serien for deg som vil ha en spennende historie + humor i et.

Plass nr 2; Modern Family

Hvis ikke du ler av dette, så er det noe galt! Dette er en komedie, filmet som en fiktiv dokumentarfilm. Vi møter tre ulike familer, som alle har en link til hverandre. Blir for langt å forklare hver enkelt familie, men alle er spesielle, det kan jeg si. Her er det så mye morsomme karakterer, at det er garantert et par stykker du faller for. Trovderdige skuespillere og enkle historier gjør serien umulig å ikke like. Dette er serien for deg som er ute etter ren humor.

Plass nr 1; The Wire

Kriminalserie fra Baltimore med sykt mange spennende personer. Serien er først og fremst laget rundt byens politi og narkohandel. Selv om den ikke har hatt stor kommersiell suksess, eller har vunnet noen viktige utmerkelser har The Wire blitt rost av kritikerene, og er ansett som en av tidenes beste TV-serier av mange. <— Blant annet meg. Denne blir man hektet på, derfor er det så fint at det finnes 5 sesonger. Dette er serien for deg som er glad i spenning og sterke karakterer.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer