Hopp til hovedinnhold

Mine 10 pinligste øyeblikk på radio

(Foto: Stian Gregersen)

Det var en som mente at jeg gjør så utrolig mye dumt på radio, at dette måtte være et perfekt tema for bloggen. Nu vel..

Men at det er mye å ta, det skal det ikke stå på! Jeg gjør så mye dumt hver eneste dag, at det var vanskelig å komme på enkeltepisoder. Jeg tok et dykk i lydarkivet, og fikk da fisket opp noe:

Plass nr 10: En gang i uken leser jeg noe som heter filmtips. Det går ikke alltid like lett..
ida prøver å lese filmtips by user4246476

Plass nr 9: For et par år tilbake spilte vi veldig mye Bob Sinclair – Everybodys free. ALLE gikk rundt å sang på den sangen, inkludert meg. Da vi hadde spilt den et par måneder på radio, oppdaget jeg at jeg sant helt feil tekst..
ida kan ikke teksten by user4246476

Plass nr 8: Det har skjedd en gang eller tre at jeg sovner under sending. Dette er en gang jeg sovnet og våkner i det Andreas sier navnet mitt, noe som resulterer i at jeg skaller i mikrofonen min.
ida skaller i mikrofon by user4246476

Plass nr 7: Tulletelefoner blant de ansatte er ikke uvanlig på NRJ. Her kan du høre da den aller øverste sjefen min ringer og kjefter for at jeg har printet ut ting til privat bruk på jobben. Ha i bakhodet at når dette skjedde våknet jeg på en randon sofa etter et nachspiel!
Lurt av sjefen! by user4246476

Plass nr 6: Jeg er litt klønete av meg.. Dette tar jeg selvfølgelig også med meg inn i studio. Her hører du den gangen jeg smalt headsettet hardt i mitt eget øye..
Ida får headset i øyet by user4246476

Plass nr 5: Som nevnt tideligere hender det jo at jeg sovner på studio. Her er det hele fanget på film:

Plass nr 4: En ting som ikke er så smart, er å legge igjen beskjeder på telefonsvareren til kollegaer på fylla. Hvertfall ikke når du ringer og sier du er Jenny Skavlan..
ida ringer som jenny skavland by user4246476

Plass nr 3: En annen ting man må tenke på når man jobber i radio, er sleipe venninner med opptaksmuligheter… Hvertfall hvis man pleier å synge i dusjen!
ida synger i dusjen by user4246476

Plass nr 2: Denne er drøy. Jeg raper rett og slett i værmeldingen!
Ida raper by user4246476

Plass nr 1: Denne gjør skikkelig VONDT å legge ut. Jeg haaaaaaater å snakke om sex på radio. Dette ble utnyttet da jeg tapte et veddemål. Da måtte jeg nemlig ut å lage repotasje på Sexibition! Og ikke nok med det, jeg måtte ha med meg pornostjerne Caroline Andersen! Hun er GAL! Advarer mot at dette er ufattelig kleint! Utentvil mitt pinligste øyeblikk i radio noen gang!
ida prøver å lese filmtips by user4246476

Nyeste saker fra 730.no

Les mer