Hopp til hovedinnhold
OONA CHAPLIN SOM TALISA STARK ALIAS TALISA MAEGYR(HBO)

Mindre Game of Thrones-pupper?

OONA CHAPLIN SOM TALISA STARK ALIAS TALISA MAEGYR(HBO)

Game of Thrones alias Game of Characters? Mulig det fungerer i bøkene, men mange synes HBO-flaggskipet har blitt et rot av navn og parallelle handlinger. Heldigvis limes det hele sammen med grusom vold og rause porsjoner med sex og naken hud. Den sistnevnte ingrediensen er det dog ikke alle skuespillerne som digger.

– En av jentene i serien, som kastet klærne i mesteparten av de første sesongene, gjør det ikke lenger i det hele tatt, fordi hun sa «jeg vil være kjent for mitt skuespill, ikke mine bryster», forteller Oona Chaplin til Telegraph.

Fortsetter nedenfor random sexbilde fra GoT som viser at også gutta på by på mye av seg selv.


ALFIE ALLEN LUFTER FLESKESVERDET SOM SKROTNISSEN THEON GREYJOY (HBO)

Det spanske barnebarnet til Charlie Chaplin, som i Game of Thrones spiller kong Robb Starks kone Talisa Stark Maegyr, røper ikke hvilken kollega hun snakker om, men det høres ut som hun referer til Emilia Clarke. I tredje sesong har den 26 år gamle London-jenta, alias drageblondinen Daenerys Targaryen, brått startet å beholde klærne på. (OPPDATERT: Hun er dog kliss naken i seneste episode. HBO satte kanskje ned foten.)


Oona er selv naken i serien, noe hun ikke har problemer med.

– Jeg beundrer kvinnekropper. Hvis (nakenscener) er gjort på en vakker måte som hedrer den feminine formen, så liker jeg alltid å se det.

26-åringen, som først ble kjent som kona til Dominic West (The Wire) i BBC-serien The Hour, hevder dog at hennes opprinnelige drøm gikk i vasken fordi kroppen hennes ikke var «bra nok».

– Jeg ville egentlig bli ballettdanser, men jeg måtte bytte karrierevalg da jeg fikk beskjed om at bakdelen min var for stor, forteller hun den britiske avisen

– Det kom som et sjokk, for jeg har alltid sett på meg selv som ganske smal.
 
Se også: Vår første Game of Thrones-sak fra 2011:

Les mer