Hopp til hovedinnhold
FERGIE FERG «HAR EN FØLELSE» I BLACK EYED PEAS' NYE VIDEO (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

– Min lille girl-on-girl-tease

Kanskje Fergies ferske ektemann, skuespilleren Josh Duhamel, bør være bekymret når kona rister løs på Quartfestivalen i Kristiansand sammen med norske sørlandsjenter i sommerkjoler.
34-åringen fortalte nylig The Sun at hun har hatt sex med det samme kjønn, men at det aldri har resultert i et permanent, lesbisk forhold.

– La oss si det sånn, jeg har definitivt eksperimentert, men jeg har aldri hatt en fast jentekjæreste.

Når sangeren og hennes gruppe Black Eyed Peas nå lanserer sin nye singel «I Gotta Feeling», er den akkompagnert av en festvideo (se den nedenfor) med mange lettkledde piker som Fergie har vært med å plukke ut.

Hun beskriver videoen til den David Guetta-produserte danselåten som sin lille «girl-on-girl tease».

– Jeg møtte jentene rett før vi gjorde scenen. De var vakre. De var hotte. En av dem var regissørens kjæreste, så han var happy, sier hun til den britiske avisen.

Kvartettens forrige singel «Boom Boom Pow» satte salgsrekord i USA med 465 000 nedlastninger i sin første uke, og er i skrivende stund fortsatt øverst hos amerikanske iTunes og på 7. plass i Norge.

I omslaget på popertenes femte album The E.N.D. takker Fergie eks-Guns N’ Roses-gitarist Slash, som hun spiller med på Quart. 
Hun avslutter med å oppfordre folk til å tørre å være seg selv:

– Don’t ever b afraid 2 b who r:) Letz go bitchez!!!!


Les mer