Hopp til hovedinnhold

Min første rettsak

I går var jeg i retten for aller første gang. Det var akkurat som på film!!!!Det var ikke jeg som skulle til verks, men Alex. Bakgrunnen er en episode som skjedde i vinter. Har egentlig ikke turt å blogge om det før nå, men here it goes:Alex og jeg var på vei ut av Livingroom. I gangen var det endel knuffing mellom en gjeng med mennesker. Vi så det ikke før det var for sent og havnet litt midt oppi. Alex sa rolig at de måtte roe seg ned litt, noe som endte med at han fikk en flaske knust i ansiktet. Hvem er det som gjør noe sånn????Det endte med ambulanse og mange sting i ansiktet.Skal jeg være ærlig så var det en helt forferdelig opplevelse. Man blir så utrolig liten og redd når noe sånt skjer. Blind vold er det verste som finnes. Man er så lite forberedt på det som kommer. FOLK FÅR SKJERPE SEG!!!!!!!Look what you did:

Les mer