Mimi letter på sløret

9. jul 2008 kl. 00:00
MIMI ER EN FLØRT (UNIVERSAL)
MIMI ER EN FLØRT (UNIVERSAL)
 
Til tross for at selveste Jay-Z hoppet på remixen, ble ikke Mariah Careys forrige singel like populær som hun, og ikke minst de norske produsentene Stargate, hadde håpet på. (19. plass på Billboard Hot 100 er lekkert for de fleste, men ikke for Mimi.)

Nå lanserer New York-piken oppfølgeren, “I’ll Be Loving You Long Time”, hvor hun har med seg nok en rapstjerne, T.I., som har blitt venn med sin tidligere produsentpartner DJ Toomp, mannen bak låten.
 
Videoen har Mariah skutt på Hawaii sammen med Chris Applebaum, mannen som i fjor kledde Rihanna naken, gav henne en paraply og malte henne i sølv.

38-åringen stripper ikke helt, men i kjent stil er det ikke langt unna. Med på kjøpet får man også delfiner, som hun ser ut til å ha blitt gode venner med.
 

Mariah er også aktuell på forsiden av nye, amerikanske Elle, og hun forteller bladet at hun tidligere, i en mørk del av livet sitt, drømte om å bli kidnappet. Hun føler at hennes ferske ektemann Nick Cannon gjorde akkurat dette. Tidligere i år giftet de seg kjapt i smug, slik at ingen skulle få stille dem vanskelige spørsmål om hva de drev med.

Frøken “Touch My Body” forteller også bladet hvordan hun i løpet av den siste tiden har klart å bli så fast i kjøttet.
Fun fact: Tittelen på Mariahs singel er inspirert av låten “Me So Horny” fra 1989, hvor rapgruppen 2 Live Crew sampler stemmen til skuespiller  Papillon Soo Soos store linjer “me so horny”, “me love you long time”, “me sucky sucky” fra filmen Full Metal Jacket.