Hopp til hovedinnhold
TØFFING-ALARM (RUNE BENDIKSEN)

MILF-jegende Joddski

Førstkommende mandag slipper Joddski sitt nye album Bensin på bålet, et samarbeid mellom far selv, den kriminelt sovet på/drøyt rå produsenten Eigil Gjerstad Berntsen (Madcon, Paperboys, Admiral P, Equicez, Mira Craig, m.fl.) og bandet Staalfroköst.

For å få opp stemninga før albumslipp, dropper the big boss of the north* (*= Ørnes/Bodø) gla’låta «M.I.L.F.», som ifølge Joddski selv er «en låt tilegnet alle damer som fortsatt holder det ekte… Det er også en låt for alle de som oppdrar unger på egenhånd, og som skjønner at livet ikke er over selv om man får seg en mini-me eller to, og trenger mer enn én muffin for å plass til alle bursdagslysene sine». (saken fortsetter under).
Modne kvinner FTW via Joddski/Staalfroköst og Raga Rockers-klassikeren «Slakt»:

Fem kjappe om MILFs med Joddski:

Er det andre kvaliteter enn bare å være digg og ha kid som gjør at en dame kvalifiserer til MILF?

– Hei hei hei. Jeg er sterkt uenig i at man MÅ ha kid for å være MILF. Når du passerer litt over 30 så blir du MILF uansett. Det er litt som med mopedlappen: Du trenger ikke den lengre når du når en viss alder. Ellers så holder det å være ei Meget Interessant Lita Frøken. Men en 16-åring som får en kid kan dessverre ikke få lov å kalle seg det.

Har alderen på MILFs noen øvre grense?

– Age is just a number, som Chi-Ali, og seinere Aaliyah sa. Man blir jo GILF før eller seinere, men det høres jo ikke like sexxxy ut. Er det i så fall Lillian Müller da? Dorthe? Hmm.

Du har tweetet en del gla’meldinger om TV3-serien Bartenderskolen. Hvis du var bartender og skulle kokt opp en signatur MILFshake – hva hadde du putta oppi der?

– Ja, si det. Men en Slippery Nipple kanskje? Det er jo Bailey’s og ser litt ut som en MILF-shake-shot? Ellers må det være noe med Kahlua, ser jeg for meg. Hvor er Diego når man trenger han?

Gi oss din topp3-norske kjendiser/artister/kulturpersonligheter/sportsutøvere/whatever-MILFs.

– Anne-Kat før ho slanka seg og slutta å være artig. Linn Skåber … Silje Stang. Hahaha. Vi har putta mange av våre norske favoritt-MILFs i YouTube-videoen.   Etter å tilbragt halvannet tiår på turné, har du gjort deg opp noen mening om hvilken by i Norge som byr best MILFs?

– Nei nei, alle byer har MILFs! We Are The World!
Neste tirsdag er det releaseparty for Bensin på bålet på Joddskis tirsdagsklubb på Jaeger i Oslo, Jøger på Jæger, hvor han far sjøl og Kyrre Krunk spiller skiver. Sjekk også ut Joddski.no for oppdateringer om ka som skjer med han far.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer