Hopp til hovedinnhold
Miley Cyrus og Liam Hemsworth på Vanity Fairs Oscar-fest i Beverly Hills i 2018 (Dia Dipasupil/Getty)

Miley Cyrus kommenterer ryktene om utroskap

Miley Cyrus avfeier ryktene om at ekteskapet med Liam Hemsworth ble brutt fordi hun var utro.

Samtidig innrømmer den tidligere barnestjernen at hun gjorde mange feil da hun var ynge. Blant annet at hun ikke var trofast.

Men 26-åringen insisterer på at hun nå har blitt voksen.

– Jeg kan akseptere at livet jeg har valgt betyr at jeg må leve fullstendig åpent og gjennomskuelig overfor fansen min som jeg elsker, og offentligheten, 100 % av tiden, twitrer Miley.

– Det er ingen hemmelighet at jeg elsket å feste i tenårene og starten av 20-årene. Jeg har ikke bare røyket, men forkjempet weed. Jeg har eksperimentert med dop. Min største sang til dags dato handler om danse (mens jeg er) på molly og sniffe linjer på badet.

– Jeg fucket opp og jeg var utro da jeg var ung.

Miley Cyrus nekter dog for at hun nå har begått denne feilen med Liam.

– Det er mye jeg kan innrømme, men jeg nekter å innrømme at ekteskapet mitt endte på grunn av utroskap. Liam og jeg har vært sammen i en dekade. Jeg har sagt det før og det er fortsatt sant; jeg elsker Liam og vil alltid gjøre det.

– MEN nå måtte jeg ta en sunn avgjørelse for meg selv og forlate et tidligere liv. Jeg har ikke vært så sunn og så glad som nå på lenge. Du kan si at jeg er en twerkende, weed-røykende, rappkjeftet bondeknøl, men jeg er ikke en løgner.

– Jeg er stolt av å si at jeg simpelthen er på et annet sted enn hva jeg var da jeg var yngre.

Les Twitter-tiraden til Miley nedenfor.

Forrige helg ble det kjent at Miley Cyrus og Liam Hemsworth separeres. Paret giftet seg i desember; 10 år etter at de først ble kjærester på filmsettet til The Last Song.

For en drøy uke siden ble Miley observert kyssende med en ny flamme, Kaitlynn Carter, i Italia.

Se også: Miley og Kaitlynn fortsetter flørten i USA?

Annonse: På Miley Cyrus’ kliss nye singel skildrer hun tiden hvor man innser at det er på tide å gi slipp: Hør den vakre låten her

Les mer