Miley Cyrus’ lillesøster barberer hodet

9. nov 2013 kl. 00:00
HEI SVEIS <3 (INSTAGRAM)

HEI SVEIS <3 (INSTAGRAM)

Det er ikke alltid lett å traske i storesøsters fotspor, spesielt ikke når storesøs er så tørst på oppmerksomhet som Miley Cyrus. Men i går fikk 13 år gamle Noah Cyrus, som også var med i Disney Channel-flaggskipet Hannah Montana, føle litt på baksiden av oppmerksomhetsmedaljen. Noah barberte sveisen og la opp bilder og video på Instagram, noe som kjapt forårsaket ussel rabalder og ondskapsfull trollfest i kommentarfeltene.

– Alle sammen, vær så snill å slutte å hate på meg. Jeg er min egen person, jeg kan gjøre hva jeg vil. Vær så snill å ikke være så slemme, skriver Noah.

– Tror dere jeg liker å lese kommentarer om at jeg er stygg og at jeg forsøker å være en jeg ikke er når jeg bare er meg selv?

– Jeg kan ikke tro ordene folk sier til meg akkurat nå. Jeg ber dere, vennligst stopp. Jeg har aldri vært perfekt, og det har heller ikke dere.


Se også: HERREGUD MILEY… Overlagt nippleslip! … og nesten glufseglipp.