Hopp til hovedinnhold
CLIVE OG MILA (ROGUE/SCANBOX)

Mila Kunis og Zoe Saldana i Brooklyn anno 1974

CLIVE OG MILA (ROGUE/SCANBOX)

Den franske regissøren Guillaume Canets første film på engelsk ble Blood Ties; en ny versjon av franske Les liens du sang. Thrilleren, som hadde premiere under Cannes-festivalen, følger to brødre i Brooklyn i 1974. Han ene har akkurat kommet ut av fengsel, mens han andre er en politimann som forsøker å hjelpe broren på rett kjøl. Noe som skal vise seg å være vrient. Prikk prikk prikk.


ZOE (ROGUE/SCANBOX)

Brødrene spilles av
Clive Owen (Closer, Sin City) og Billy Crudup (Watchmen, Public Enemies), mens Zoe Saldana og Mila Kunis har rollene som deres damer.


Se også opp for
franske Marion Cotillard (Midnight In Paris, The Dark Knight Rises),
alltid bra Lili Taylor (nå aktuell i Netflix’ nye, creepy serie), tungvekter James Caan (The Godfather, og ikke minst Elf), Jamie Hector (alias Marlo Stanfield i The Wire), John Ventimiglia (Artie Bucco i The Sopranos) og U2-Bonos datter Eve Hewson.

Traileren, som kom i natt, røper ikke så mye, utenom at det blir en hektisk New York-sommer, og at teamet til Guillaume Canet har vært gode til å gjenskape en 70-tallsvri på byen.

Blood Ties‘ premieredato i Norge ser ut til å bli i september, mens kinostart i USA er ikke satt ettersom filmen ennå ikke har distribusjonen helt på plass. Noe turen til Cannes skulle være med å fikse. Men thrilleren er muligens for smal for at Hollywood-big dogs blar opp.

Fortsetter nedenfor traileren.

Sutrekoppalarm i Cannes: I snutten nedenfor sier James Caan at han sa ja til Blood Ties grunnet 70-tallsstilen, at dagens Hollywood ikke lager gode nok filmer og at hans sønn Scott Caan (manager Scott Lavin i Entourage) ikke får muligheten til å gjøre så bra filmer som James gjorde før, fordi Hollywood i dag nesten bare lager store franchise-filmer.

Tidligere denne måneden kåret FHM Mila Kunis til verdens mest sexy kvinne, mens Zoe Saldana ikke en gang kom på topp 100-listen. (Saklig?) 
 
Sistnevnte gjør dog god og ganske naken figur i Allure, og forteller at hun har jenter på sin potensielle partnerliste. (Yolo.)

Les mer