Hopp til hovedinnhold
NATHAN ALIAS NF (CAPITOL CMG/UNIVERSAL)

Michigan-stjerneskudd til Norge for første gang ✨

NATHAN ALIAS NF (CAPITOL CMG/UNIVERSAL)

NF kommer til Norge for første gang!

730 tok nettopp en prat med Michigan-stjerneskudd på promotur i Stockholm, men da «visste han ikke» om han kom til å besøke Norge på sin første europeiske turné…Luring. 

Nå er det uansett bekreftet – arrangør Atomic Soul røper til 730 at 26-åringen kommer til Sentrum Scene i Oslo 12. april. 

Mange (oss inkludert) ble overrasket da NFs nye album Perception suste inn i toppen av Billboard 200 (og #2 på VG-lista), og slo debuten til populære Lil Pump (#3 på Billboard).

Men siden 2010 har Nathan Feurstein (som «NF» står for) bygget seg en gedigen global fanbase via fire album. (Det første ga han ut selv, de tre siste via Capitol CMG – Capitol Christian Music Group.) 
Sangeren og rapperen fra Detroit-forstaden Gladwin har et kristent budskap, men ønsker ikke betegnelsen kristenrapper. (Chance the Rapper er også en av veldig mange kristne rappere). 

– Jeg mener, jeg er kristen, men jeg er bare en artist. Jeg er en musiker. Skjønner du hva jeg mener? For meg så er det som hvis du er kristen og en rørlegger, så er du en kristen rørlegger? Det er den letteste måten for meg å forklare det på. Jeg bare lager musikk, forklarer NF til Idolator
«Let You Down» var sjukt lenge inne i topp 3 hos norske Spotify, og nylig kom også musikkvideoen: 

September-singelen er i skrivende stund #8 i Norge, blant annet slått av fire eldgamle julelåter 🙂 

Billettsalget til NF starter fredag 8. desember klokken 09:00 via Ticketmaster, og raust nok har Sentrum Scene en egen sone (galleriet) for deg under 18. 


Se også: Bli kjent med norgesaktuelle Russ fra Atlanta

Nyeste saker fra 730.no

Les mer