Hopp til hovedinnhold

Mia Gundersen på National Rap Show

P3s flaggskip, National Rap Show med DJ Herkules og Tommy Tee, ble ikke like opphisset over Mia Gundersens angivelige Kjell Inge Røkke-roting som resten av Norge.
De var mer interessert i hennes boks detaljer om trekantsexen hun hadde med en tysk rapper og hans produsent.

Sitat fra Jeg er Mia:

– Det utviklet seg raskt til en heftig seanse mellom latinoen og meg, og midt i det hele syntes tydeligvis rapperen at det ikke gikk helt slik han hadde ønsket. Med hendene på hoftene og utstyret sitt på vift, sa han med en snurt mine: – This is my bed. Is there any space for me here? Der og da gravla jeg den pripne jenta fra tenårene. Jeg kledde av meg «snill-pike-drakten» og hadde en kostelig og uforglemmelig erfaring som jeg aldri har angret på.

NRK-DJ-ene hadde en konkurranse hvor lytterne skulle gjette navnet på den heldige tyskeren, og i følge NRS var svaret Zulu Nation-veteranen Torch, som fikk en hit med «Fremd Im Eigenen Land» i 1992 sammen med sin gruppe Advanced Chemistry.

Mia i burleskete toppform:


Sendingen kan høres på Nrk.no

Tommy Tee og Herkules ringte også opp Chirag fra Karpe Diem (og var ganske frekke) og Bun B fra UGK (som er på vei til Norge).

Nyeste saker fra 730.no

Les mer